Grootste slechterik Thanos gaat los in gave 'Avengers: Infinity War' video's!

Zal er ooit een grotere schurk opstaan?

Eind deze maand verschijnt Marvel Studios' Avengers: Infinity War op Blu-ray en op de schijf staan heel wat featurettes die ingaan op de grootse gevechten op de verschillende locaties, uiteraard allemaal met de superslechterik Thanos of één van zijn kinderen.

Ter promotie heeft Marvel een viertal kortere featurettes online gezet en daarin heeft Josh Brolins Thanos een belangrijke rol. Hieronder de video's, met afsluitend de Honest Trailer van Screen Junkies.

Greatest Villain


Dit is een video waarin Thanos wordt uitgelicht. Uiteraard wordt hij gebombardeerd tot de grootste slechterik (tot op heden).


Making It Real

Ook deze featurette zoomt in op Thanos!


Titan Fight

Dit is een featurette die inzoomt op het gave gevecht op Titan, waar onder meer Iron Man, enkele Guardians, Spider-Man en Doctor Strange bijna afrekenen met Thanos.


Choices

Deze video zoomt in op het moment dat Thanos op aarde arriveert om de laatste steen te bemachtigen. Ook wordt er gekeken naar de gevolgen van de knip in de vingers.


Honest Trailer

En dan hebben we de Honest Trailer van Screen Junkies. In maar liefst zes minuten wordt de film op een vermakelijke bekeken, uiteraard 'Rated S for Spoilers':



NieuwsFilm

meest populair