Bruce Lee zit in Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood'!

Acteur Mike Moh mag de legendarische martial arts specialist spelen.

Vorige maand hoorden we dat acteur Mike Moh getekend had voor een bijrol in Quentin Tarantinos Once Upon a Time in Hollywood. Toen was nog niet bekend welke rol hij zou spelen, maar vandaag bevestigt The Wrap dat Moh niemand minder dan de legendarische Bruce Lee mag spelen.

Moh heeft vermoedelijk een ontzettend kleine rol in de film. Zoals bekend draait de film om de buren van Sharon Tate (Margot Robbie), die op dat moment zwanger was en vermoord wordt door de Manson-family. Haar echtgenoot, Roman Polanski, zou die noodlottige zomer van 1969 met Lee trainen. Lee probeerde door te breken als acteur en gaf ondertussen martial arts trainingen. Zo ook aan Tate zelf.

Opvallend is dat Lee op een dag zijn zonnebril kwijtgeraakt was. Toen Tate vermoord werd, vond de politie een zonnebril in het huis van Tate. Ze dachten dat die aan de moordenaar toebehoorde, waarop Polanski heel kort dacht dat Lee zijn vrouw en toekomstig kind op brute wijze vermoord had. Dat was natuurlijk niet zo en later werd bekend gemaakt dat het de verschrikkelijke Manson-family was.

Moh bracht onlangs nog een eerbetoon aan Bruce Lee, dat je hieronder kan bekijken.



NieuwsFilm

meest populair