Video

Soldaten vs zombies met versterkte vermogens in trailer 'Redcon-1'

Een nieuw soort zombies bedreigt de toekomst van de mens.

door Kaj van Zoelen om 13:03 in Video
Bekijk hieronder de eerste trailer voor de Britse zombie-actiehorrorfilm Redcon-1, met zombies met 'versterkte' vermogens.

Nadat de zombie-apocalyps begonnen is vanuit een gevangenis in London en zich van daaruit verspreid heeft, is Groot-Brittannië tot haar knieën gebracht. De verspreiding van het virus is tijdelijk binnen de perken gehouden, maar zonder een geneesmiddel zal het slechts een kwestie van tijd zijn voordat het virus door de barrières breekt. En het grootste probleem daarbij is dat zombies met gevechtsvaardigheden nu sterker en gevaarlijker zijn geworden.

Met versterkte grenzen is het Zuidoosten van Engeland afgeschermd van de wereld, terwijl ontdekt wordt dat de wetenschapper die verantwoordelijk is voor het virus zich ergens in Londen ophoudt en nog leeft. Hem vinden is de enige hoop op een geneesmiddel vinden, dus wordt een speciale eenheid van acht soldaten op een zelfmoordmissie Londen gestuurd. Ze hebben 72 uur om hem te vinden in de voormalige metropool, waar de ondoden nu de dienst uitmaken.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

ziet er wel ok uit, niet super maar opzich wel weer toe aan een degelijke zombiefilm

Sunspot

Avatar

Zal het waarschijnlijk wel checken, al wordt ik 9 van de 10 keer zowat teleurgesteld :(.

nieuwslaatste nieuws

meest populair