Soldaten vs zombies met versterkte vermogens in trailer 'Redcon-1'

Een nieuw soort zombies bedreigt de toekomst van de mens.

Bekijk hieronder de eerste trailer voor de Britse zombie-actiehorrorfilm Redcon-1, met zombies met 'versterkte' vermogens.

Nadat de zombie-apocalyps begonnen is vanuit een gevangenis in London en zich van daaruit verspreid heeft, is Groot-Brittannië tot haar knieën gebracht. De verspreiding van het virus is tijdelijk binnen de perken gehouden, maar zonder een geneesmiddel zal het slechts een kwestie van tijd zijn voordat het virus door de barrières breekt. En het grootste probleem daarbij is dat zombies met gevechtsvaardigheden nu sterker en gevaarlijker zijn geworden.

Met versterkte grenzen is het Zuidoosten van Engeland afgeschermd van de wereld, terwijl ontdekt wordt dat de wetenschapper die verantwoordelijk is voor het virus zich ergens in Londen ophoudt en nog leeft. Hem vinden is de enige hoop op een geneesmiddel vinden, dus wordt een speciale eenheid van acht soldaten op een zelfmoordmissie Londen gestuurd. Ze hebben 72 uur om hem te vinden in de voormalige metropool, waar de ondoden nu de dienst uitmaken.



NieuwsFilm

meest populair