Video

Aubrey Plaza en een hoop idioten in trailer 'An Evening with Beverly Luff Linn'

Wat is er allemaal in vredesnaam aan de hand?

door Rik Timmer om 10:59 in Video
The Greasy Strangler-regisseur Jim Hosking is klaar met zijn volgende project en het is een hele rare. De komedie - An Evening with Beverly Luff Linn - bevat hoofdrollen voor Aubrey Plaza, Jemaine Clement en Craig Robinson, en ziet hoe de levens van diverse mensen op zijn kop wordt gezet door een reclame op de tv met dezelfde naam. Interesse in het eindresultaat? Bekijk nu hieronder de trailer.

Lulu Danger's onbevredigende huwelijk gaat de slechte kant op wanneer ze door haar achterbakse man Shane wordt ontslagen. Later kijkt ze verbijsterd naar een tv-reclame voor een programma genaamd 'An Evening with Beverly Luff Linn for One Magical Night Only', omdat er een mysterieuze man verschijnt die ze eerder gezien heeft. Wanneer Shane en zijn stuntelende trawanten Lulu's geadopteerde broer bestelen, komt specialist Colin ten tonele om de gestolen goederen terug te vinden. In plaats daarvan grijpt Lulu haar kans, bedreigt Colin met een pistool en ontvoert hem. Samen met hem wil ze de mysterieuze Beverly Luff Linn zoeken.


Deze komedie is de tweede speelfilm voor de Engelse Hosking. Hij schreef het script samen met David Wike. An Evening with Beverly Luff Linn is al eerder dit jaar in première gegaan tijdens het Sundance Film Festival. De film komt medio oktober gelimiteerd uit in de Amerikaanse bioscopen en zal kort daarna beschikbaar zijn via VOD. Zie hieronder ook nog een poster.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair