Algemeen

Horrormeester Jason Blum wil Dark Universe redden

Maar staat Universal dat wel toe?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 08:25 in Algemeen
Jason Blum heeft er wel interesse in om het Dark Universe te redden. Dat werd direct voordat The Mummy in 2017 uitkwam in de bioscoop aangekondigd en met veel bombarie onthuld. Maar ondanks de sterrenkracht van Tom Cruise en Russell Crowe kwam de boel niet echt lekker van de grond.

Twee van de architecten van het Dark Universe zijn nu opgestapt en ook Bill Condons Bride of Frankenstein is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Wat Jason Blum betreft, de CEO van Blumhouse Productions, dat zeer lucratieve en goed ontvangen horrorfilms maakt, neemt hij het roer dan ook over om het universum te redden.

Universal is nog altijd van plan om het Dark Universe vorm te geven. Holly Goline is aan het hoofd gezet van de franchise en moet de toekomst vormen. Toch is daar nog altijd wel ruimte voor Blum, die met zijn team goedkope horrorfilms maakt die vaak veel geld opbrengen. Wellicht is het dus wel een idee om even contact op te nemen, Universal?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Is er nou echt iemand ginteresseerd in dit universum?
Een universum maken alleen omdat je ziet dat t bij een ander aanslaat, maar echt 0,0 fundering......

Xenolicker

Avatar

James Gunn is ook vrij!

Robbepost

Avatar

Mij lijkt het beste idee voor een 'horror universum' dat je horror films maakt.

Daanminator

Avatar

@angi31

Tuurlijk zijn er genoeg geïnteresseerd zoals mij.

Guido96

Avatar

Dat is nou een universum waar ik blij van wordt. Freddy vs. Jason vond ik persoonlijk ook heel strak. Ik hoop alleen dat het niet opgeblazen wordt maar vooral in de B-style blijft.

nieuwslaatste nieuws

meest populair