Algemeen

Opnames 'Star Wars: Episode IX' pas in februari afgerond

Dat worden flink lange opnames!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 10:26 in Algemeen
Regisseur J.J. Abrams neemt zich de tijd voor Star Wars: Episode IX. De opnames zijn al begonnen, maar de productie zal tot februari 2019 duren. Dat meldt de site The GWW vandaag op basis van anonieme bronnen binnen de productie. De opnames zullen in totaal zes maanden duren, wat vrij lang is, maar gebruikelijk voor een blockbuster van dit formaat.

Vermoedelijk zit er een vakantie voor de feestdagen in die periode verwerkt, maar tegelijk zal er ook nog een extra opnameperiode aan de boel vastgeplakt worden. Dat zal enkele maanden na februari het geval zijn. Zodra dat af is, hebben Abrams en zijn crew nog een paar maanden nodig voor alle visuele effecten.

De verwachting is dat grote aankondigingen nog wel even op zich laten wachten. De titel van de film zal pas nadat de opnames afgerond zijn onthuld worden. Vermoedelijk zal het geheel erg geheimzinnig zijn, want Abrams houdt van een mystery box in zijn marketing en het wordt de afsluitende film van de Skywalker-saga. Dat betekent dat elk detail dat wordt vrijgegeven nog meer doorgelicht zal worden dan ooit tevoren.

Een eerste trailer verwachten we in de loop van april volgend jaar, tijdens de Star Wars Celebration. Vanaf december 2019 in de bioscoop.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Dacht dat we elke december een Star Wars film kregen...?

chefry1983

Avatar

Dan kan wel. Moet je even een dvd opzetten

nieuwslaatste nieuws

meest populair