Kevin Hart wordt afgetuigd in nieuwe trailer 'Night School'

Wat is de hoofdstad van België ook alweer?

Het halen van een schooldiploma gaat niet bepaald als een tierelier in de nieuwste, onderstaande trailer van Night School. Daarin treffen we Kevin Hart aan als een man van middelbare leeftijd die wegens omstandigheden avondschool moet volgen. Zijn lerares - gespeeld door Tiffany Haddish - is meedogenloos en niet vies van wat klappen uitdelen. Zie hieronder.

Na het kwijtraken van zijn baan vindt Teddy Walker elders nieuwe kansen. Als hij echter aan de bak wil als effectenmakelaar moet hij wel zijn middelbare schooldiploma in de wacht zien te slepen. Teddy heeft school daarentegen met een reden verlaten - hij heeft een leerprobleem. Het volgen van avondschool wordt daarnaast ingewikkelder wanneer Teddy niet alleen opgescheept raakt met een klas bestaande uit merkwaardige figuren, maar ook met een zeer strenge lerares.


Night School is geregisseerd door Girls Trip-maker Malcolm D. Lee. Het schrijfwerk is onder handen genomen door een zestal mensen, waaronder Hart zelf. De komiek en Haddish worden vergezeld door andere acteurs als Keith David en Rob Riggle. Liefhebbers moeten nog even geduld hebben met het zien van de komedie. Universal Pictures brengt deze 18 oktober in de Nederlandse bioscopen uit.

NieuwsFilm

meest populair