Algemeen

Eva Longoria gecast als de moeder van 'Dora the Explorer'

Isabele Moner speelt Dora in de live-action verfilming van Nickelodeons populaire tekenfilmserie.

door Zilko Tarici om 13:07 in Algemeen
Vandaag is bekend geworden dat Eva Longoria (Desperate Housewives) is gecast als Elena, de moeder van Dora in de live-action verfilming van Nickelodeons populaire animatieserie Dora the Explorer. In de film zien we hoe Dora (Isabela Moner) het grootste deel van haar leven met haar ouders in de jungle heeft doorgebracht. NIks kan haar echter voorbereiden op haar grootste avontuur ooit: de middelbare school!

Verder zien we in de film hoe Dora samen met haar beste vriendje Boots (een aap), Diego (Micke Moreno) en een groepje tieners haar ouders moet redden en het mysterie rondom een oude Inca stam ontrafeld.

Naast de eerder genoemde acteurs zijn er in de film ook rollen weggelegd voor acteurs als Temuera Morrison, Eugenio Derbez, Nicholas Coombe, Madeleine Madden en Adriana Barraza. James Bobin regisseert de film, waarvan de opnames momenteel plaatsvinden in Australië. Het resultaat moet volgend jaar augustus wereldwijd in de bioscopen draaien.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SuPa

Avatar

Is de rol van haar vader nog vrij? :p

Frietgezicht

Avatar

Heeft ze geen metoo gedoe gehad? En Gwyneth Paltrow wel?? Hebben ze geen smaak daar?

Master Of Films

Avatar

Met de 17 jarige Isabela Moner als Dora en nu Eva Longoria als Dora's moeder vraag ik mij af wat voor doelgroep Dora the Explorer echt moet gaan aanspreken.

Sunspot

Avatar

Vind het helemaal geil Smiley face.

chefry1983

Avatar

@mof
De doelgroep word oversexte pubers denk ik

John Wayne

Avatar

Ben benieuwd wanneer er filmnieuws komt voor de volgende k3 of kabouter plopfilm. Ik kan me niet voorstellen dat het beoogde publiek voor de Dora film al lezen kan.

Master Of Films

Avatar

John Wayne "Ik kan me niet voorstellen dat het beoogde publiek voor de Dora film al lezen kan."
Toch wel vreemd dat ze voor het beoogde publiek voor de Dora film een 17-jarige gaan casten, gezien de reacties op de foto zal slechts een andere publiek daar mee op aan gaan spreken.

Maar dat verbaast mij helemaal niks dat Eva Longoria & Isabela Moner zijn gecast. Wie oh wie zit hier achter.
Het productiebedrijf van Michael Bay Platinum Dunes

NieuwsFilm

meest populair