Video

Eerste teaser mysterieuze sci-fi thriller 'Freaks'

Wie is Mr. Snowcone?

door Kaj van Zoelen om 06:00 in Video
Bekijk hieronder de eerste teaser-trailer voor Freaks, een mysterieuze sciencefictionthriller. Freaks is dus geen remake van de gelijknamige beruchte horrorfilm uit 1932, maar een sci-fi film met hoofdrollen voor Emile Hirsch, Lexy Kolker en Bruce Dern.

Emile Hirsch speelt een gestoorde vader met een 7-jarig dochtertje, gespeeld door nieuwkomer Lexy Kolker. Bruce Dern speelt de vreemde Mr. Snowcone, oftewel meneer Ijshoorn, die tussen de twee komt. De film is geregisseerd door Zach Lipovsky en Adam B. Stein, die momenteel ook samen de speelfilmversie van Kim Possible aan het maken zijn.

Een geestelijk niet helemaal gezonde en paranoïde vader laat zijn 7-jarige dochter Chloe niet uit het huis, omdat de wereld buitenshuis volgens hem ontzettend gevaarlijk is, waar hij haar dan ook herhaaldelijk voor waarschuwt. Maar dan verschijnt de mysterieuze Mr. Snowcone ten tonele, en hij overtuigt het meisje om te ontsnappen. Als ze haar voordeur uitstapt, ontdekt de dappere Chloe een bizarre, bedreigende en mysterieuze nieuwe wereld. Samen met Mr. Snowcone begint ze aan een vergaande queeste naar familie, vrijheid en wraak.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

Op de kijklijst.

NieuwsFilm

meest populair