Netflix maakt vervolg op 'Death Note'

Netflix maakt vervolg op 'Death Note'

Toch maar wel.

Bijna een jaar geleden, eind augustus 2017, verscheen op Netflix de film Death Note. De film van regisseur Adam Wingard werd niet heel positief ontvangen, mede doordat de originele personages van de manga allemaal vervangen waren door witte acteurs, maar blijkbaar zijn de kijkcijfers hoog genoeg voor Netflix om een vervolg te bestellen.

The Hollywood Reporter stelt dat Greg Russo, die eerder werkte aan de geplande reboot van de Resident Evil-franchise, aan het werk is gezet door Netflix. Er zijn geen kijkcijfers bekend, maar we hoorden ooit al eens van Chief Content Officer Ted Sarandos dat de film een groot succes was.

Het is niet bekend of regisseur Wingard of een van de castleden terugkeert. Wellicht neemt Netflix te kritiek ter harte en komt het met een vroege reboot, die zich net als het bronmateriaal in Japan afspeelt. Mocht dat zo zijn, is dat een mooie ontwikkeling. Tegelijk zouden bepaalde elementen van de film, waaronder Ryuk die gespeeld werd door [url=]Willem Dafoe[/url], wel terug mogen keren.

Als er meer nieuws is lezen jullie dat uiteraard op FT!



NieuwsFilm

meest populair