Algemeen

Netflix maakt vervolg op 'Death Note'

Toch maar wel.

door Jim Pedd om 09:08 in Algemeen
Bijna een jaar geleden, eind augustus 2017, verscheen op Netflix de film Death Note. De film van regisseur Adam Wingard werd niet heel positief ontvangen, mede doordat de originele personages van de manga allemaal vervangen waren door witte acteurs, maar blijkbaar zijn de kijkcijfers hoog genoeg voor Netflix om een vervolg te bestellen.

The Hollywood Reporter stelt dat Greg Russo, die eerder werkte aan de geplande reboot van de Resident Evil-franchise, aan het werk is gezet door Netflix. Er zijn geen kijkcijfers bekend, maar we hoorden ooit al eens van Chief Content Officer Ted Sarandos dat de film een groot succes was.

Het is niet bekend of regisseur Wingard of een van de castleden terugkeert. Wellicht neemt Netflix te kritiek ter harte en komt het met een vroege reboot, die zich net als het bronmateriaal in Japan afspeelt. Mocht dat zo zijn, is dat een mooie ontwikkeling. Tegelijk zouden bepaalde elementen van de film, waaronder Ryuk die gespeeld werd door [url=]Willem Dafoe[/url], wel terug mogen keren.

Als er meer nieuws is lezen jullie dat uiteraard op FT!

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

Slechter dan het eerste deel gaat het niet worden in ieder geval. Da’s niet mogelijk.

Frietgezicht

Avatar

Ik vond het geen goede film maar het was ook geen vervelende zit voor een keertje, keek makkelijk weg.
Maar ik ben niet bekend met het bronmateriaal, dan blijkt dit pas echt een teleurstelling.

Master Of Films

Avatar

Op zich was Ryuk met de stem van Willem Dafoe wel goed gedaan.

ThomasOMalley

Avatar

Friet "Maar ik ben niet bekend met het bronmateriaal, dan blijkt dit pas echt een teleurstelling."
Ja, dat is het meest pijnlijke van alles. De anime is een meesterwerk. Denk even aan al die mooie momenten tijdens DBZ en dan aan de rampzalige film uit 2009. Zoiets dus.

Tycho Nestoris

Avatar

@ThomasOMalley

Precies. Ik probeerde om gewoon objectief te blijven tijdens het kijken van de film, maar dat lukte simpelweg niet. Je hebt prachtig bronmateriaal en dan maak je de slechtste verfilming mogelijk. Wat een baggerfilm.

Frietgezicht

Avatar

Ja begrijp ik ook wel hoewel deze film toch net wat beter is dan die Dragonball film hoor lol.

Master Of Films

Avatar

Vooral Light Turner hebben ze "verkeerd" geinterperteert in de live action film and here's why

Frietgezicht

Avatar

En eens met MOF, ik vond elke scene met die Ryuk wel interessant. Maybe anders dan het bron materiaal maar in Dragonball was behalve de film zelf echt elk karakter pure bagger en leken niet eens op het bronmateriaal.

Solid

Avatar

Eerlijk gezegd vond ik het helemaal geen slechte film...

kokosnoot

Avatar

De anime is een van mijn favorieten. Inderdaad een meesterwerk. Film nog niet gezien. lol geloof als ik iedereen zo hoor dat ik daar niet zo veel aan mis. Zonde hoor, zo een mooi plot verprutsen. Ze moeten een regisseur en een budget doen dat in lijn ligt met zo een uniek plot. Dat de anime eer aan doet, anders gewoon laten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair