Lena Dunham gecast in Quentin Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood'

Lena Dunham gecast in Quentin Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood'

Na het grote succes van de HBO-serie Girls probeert alleskunner Dunham het nu op het witte doek.

Lena Dunham (Girls), Austin Butler, Maya Hawke en Lorenza Izzo zijn de nieuwste toevoegingen aan de alsmaar groeiende cast van Quentin Tarantino's nieuwste film Once Upon a Time in Hollywood. De opnames van de veelbelovende film zijn momenteel volop in gang.

Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in het Hollywood van 1969 en gaat over een voormalige ster van een western-serie genaamd Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntman Cliff Booth (Brad Pitt), die zich samen moeten zien te redden in een Hollywood dat totaal anders is dan toen ze er arriveerden. Rick heeft echter een zeer beroemde buurvrouw: Sharon Tate (Margot Robbie). Wat er verder gaat gebeuren in de film, wordt vooralsnog geheimgehouden.

Andere acteurs die de revue zullen passeren in Tarantino's epos zijn Al Pacino, Dakota Fanning, Damian Lewis, Emile Hirsch, James Marsden, Luke Perry, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Michael Madsen en Tim Roth. Het is Dunhams eerste rol in een grote studiofilm. De film moet in juli 2019 wereldwijd in de bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair