Algemeen

Rami Malek rockt als Freddie Mercury op nieuwe foto's 'Bohemian Rhapsody'

Vanaf 1 november a.s. wordt het genieten geblazen in de bios met de grootste hits van Queen.

door Zilko Tarici om 11:37 in Algemeen
20th Century Fox heeft vier nieuwe foto's vrijgegeven van de later dit jaar te verschijnen biopic Bohemian Rhapsody. Je kunt de foto's hieronder natuurlijk bekijken.

Bohemian Rhapsody is niet alleen een viering van de band Queen en hun muziek, maar laat vooral zien hoe frontman Freddie Mercury (Rami Malek) alle stereotypes achter zich liet en een van de meest geliefde entertainers ooit bleek.

De film werd voor het grootste deel geregisseerd door Bryan Singer, maar door problemen in diens persoonlijke leven moest Dexter Fletcher het resterende deel voor zijn rekening nemen. Het script van Bohemian Rhapsody werd geschreven door de Oscargenomineerde scenarist Anthony McCarten (The Theory of Everything). De andere leden van Queen worden gespeeld door Gwilym Lee, Ben Hardy en Joseph Mazzello. Andere rollen in de film zijn weggelegd voor acteurs als Lucy Boynton, Aidan Gillen, Tom Hollander en Mike Myers.

Bohemian Rhapsody draait vanaf 1 november 2018 in de Nederlandse bioscopen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

aintiastinker

Avatar

Heb niet zo veel hoop voor deze film. Is Sascha Baron Cohen er niet uitgestapt, omdat Queen wil dat Freddie Mercury's dood halverwege de film gebeurd en de tweede helft zich focust op hoe de band zich herpakt?

Prince John

Avatar

^ Als ik het goed herinner vond Cohen dat ze niet de waarheid en het echte verhaal van de band willen laten zien maar met een fantasieverhaaltje komen opproppen. Volgens mij vertrok daarna zelfs ook zijn opvolger, Ben Whisaw, voor dezelfde redenen? Zoiets was het volgens mij.

Verder wel mooie foto's, al vond ik de trailer zelf niet geweldig.

jimb

Avatar

en omdat hier laatst stond dt de acteur die de drummer speelt, 0.0 drumervaring had, en daarover gelogen had om de rol te krijgen..

GreenHornet

Avatar

in de trailer genoeg dingen gezien die niet waar zijn.
Bohemian Rhapsody hebben ze maar met 3 ingezongen en niet met 4.

Film lijkt te positief een sprookje / heb liever de waarheid achter Queen gezien.

Darthmar

Avatar

Als dingen hier en daar niet kloppen daar kan ik meeleven in bijna alle films over mensen wordt er aardig gesmokkeld met de waarheid. Zolang de hoofdlijnen maar kloppen.

chefry1983

Avatar

Foto's zien er goed uit. Maar ik krijg het gevoel dat het geen film word die op 100% waarheid word gebaseerd.

nieuwslaatste nieuws

meest populair