Algemeen

Eerste reacties 'Aquaman'!

De testscreenings worden nu gehouden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Ja, het duurt nog tot december voordat Aquaman in de bioscopen draait, maar er worden al testscreenings voor gehouden. Zo kan men bepalen wat er nog moet veranderen aan de volgende DC-film. Ditmaal eentje van regisseur James Wan en een die volgens de eerste reacties doet denken aan de eerste MCU-films.

Verder horen we dat het geen denderende, maar wel een degelijke film moet worden. Daarmee lijkt de solofilm voor Jason Momoas Aquaman het prima te gaan doen, al is het nog even de vraag hoe positief de uiteindelijke reacties worden. Met nog vier maanden te gaan tot de release, kan er immers nog heel wat veranderen.

Aquaman laat zien hoe Arthur Curry probeert de zeven verzonken koninkrijken te verenigen, om te voorkomen dat er een grote oorlog uitbreekt. Daarbij krijgt hij onder meer te maken met halfbroer Orm (Patrick Wilson) en moet hij samen met Queen Mera (Amber Heard) op zoek naar de mythische drietand van Poseidon. Vanaf 13 december in de bioscoop.
15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Hmmmm vergelijken met de phase 1 MCU films word ik niet enthousiast van. Ma bon het zijn maar reacties.

dakai-world

Avatar

Ik weet nog dat de eerste Green Lantern reactie lyrisch en episch was. Aquaman schijnt nu dus, meh, meh te zijn. Ik houd mijn hart vast hoe dit bij het publiek valt...

jimb

Avatar

Dus de DCEU film wordt vergeleken met de Phase 1 MCU flms, dat is dan wel weer positief, maar afgaande op de trailer krijg ik dat gevoel niet echt.
Hoef hem nog steeds niet in de bios te zien.

Beau

Avatar

Eerst zien dan geloven. We hebben in het verleden gelijkaardige berichten gehoord over BVS & Suicide Squad (staande ovatie, ...).

McKelly

Avatar

Ik moet zeggen dat ik dit juist best goed vind om te horen. In dit geval lijkt het alsof er een keer realistisch naar een nieuwe film wordt gekeken ipv hem meteen de hemel in te prijzen, terwijl de film juist tegenvalt. Origin verhalen vind ik altijd wel leuk(ik neem aan dat ze dat bedoelen met de vergelijking van phase 1 van Marvel) dus ik ben benieuwd.

GreenHornet

Avatar

is deze film een prequel of een sequel op JL

Scheerzeep

Avatar

Volgens mij las ik ergens dat de film wordt vergeleken met 'Thor 1'.

Scheerzeep

Avatar

@GreenHornet

Sequel, met prequel-elementen in de vorm van flashbacks.

Master Of Films

Avatar

dakai-world "Ik houd mijn hart vast hoe dit bij het publiek valt..."
Het zijn testscreenings voor het publiek en niet voor de critics. Deze 1e reacties komen daar dus vandaan. WB zal (hopelijk) de feedback gebruiken wat eruit die testscreenings komt, om de film nog te tweaken.

GreenHornet

Avatar

ik sla deze film over het is te onrealistisch

Chrischzz

Avatar

te onrealistisch?
Dan ben je snel uitgekeken in dit genre.

Moviemagic

Avatar

Bijna elke film is onrealistisch.

MikeyMo

Avatar

Grappig, normaal zijn de eerste reacties altijd superlyrisch en blijkt vaak bij de daadwerkelijke release dat het een k*tfilm betreft. Dat men hier pas op de plaats houdt doet mij het ergste vermoeden

Civilian Supreme

Avatar

Ze hebben er zoveel vertrouwen in dat het 2e deel al is aangekondigd, daarin krijgt hij een hulpje...
Aquaman 2: the rise of Poolboy

SupaFly

Avatar

Script van Aquaman 3: Revenge of the Skinny Dippers is inmiddels gelekt

nieuwslaatste nieuws

meest populair