Gave poster nazi-film 'Overlord'!

Gave poster nazi-film 'Overlord'!

Ooit bedoeld als de volgende Cloverfield, nu niet meer.

Er is een poster vrijgegeven voor Overlord, een nieuwe actiefilm van Bad Robot. Ditmaal echter geen film die zich afspeelt in het heden, maar een die terug in de tijd reist, naar de Tweede Wereldoorlog. Centraal staan Amerikaanse paratroepen die een missie achter vijandelijke linies moeten uitvoeren. Het slagen van D-Day is afhankelijk van hun missie en of zij hun doelen realiseren.

Alleen terwijl de groep het doel nadert, merken ze dat er een groot gevaar schuilt in het door Nazi's bezette dorp. Dat wijst erop dat hun opdracht veel meer is dan gewoon een militaire missie. Al snel staan ze lijnrecht tegenover bovennatuurlijke krachten, die voortkomen uit een experiment van de Nazi's.

Bekijk de afbeelding
De film van regisseur Julius Avery staat gepland voor release op 8 november. Het was overigens ooit de bedoeling dat dit de vierde film in de Cloverfield-franchise zou worden. Tijdens de CinemaCon afgelopen april, lieten de producenten echter weten dat dit feestje niet door zou gaan. Hieronder nog de eerste trailer.



NieuwsFilm

meest populair