Acteurs gevonden voor Polanski en Manson in Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood'!

Acteurs gevonden voor Polanski en Manson in Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood'!

Twee relatief onbekende acteurs zullen de rollen vervullen in de nu al controversiële film.

Via The Hollywood Reporter is bekend geworden dat de Poolse acteur Rafal Zawierucha gecast is als regisseur Roman Polanski in Quentin Tarantino's epos Once Upon a Time in Hollywood voor Sony Pictures. Daarnaast weet Birth.Movies.Death te melden dat Damon Herriman (Justified, Top of the Lake de controversiële rol van Charles Manson voor zijn rekening zal nemen. Om een beeld te vormen van de acteurs, hebben we hieronder een foto van beide gezichten geplaatst.

Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in het Hollywood van 1969 en gaat over een voormalige ster van een western-serie genaamd Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntman Cliff Booth (Brad Pitt), die zich samen moeten zien te redden in een Hollywood dat totaal anders is dan toen ze er arriveerden. Rick heeft echter een zeer beroemde buurvrouw: Sharon Tate (Margot Robbie). Wat er verder gaat gebeuren in de film, wordt vooralsnog geheimgehouden.

Naast de casting van Zawierucha en Herriman is trouwens ook bekend geworden dat Sydney Sweeney, Danny Strong, Rumer Willis, Dreama Walker, Costa Ronin, Margaret Qualley, Victoria Pedretti en Madisen Beaty in (kleine rollen) te zien zullen zijn. Eerder aangekondigde acteurs die de revue zullen passeren in Tarantino's nieuwste zijn Al Pacino, Dakota Fanning, Damian Lewis, Emile Hirsch, James Marsden, Luke Perry, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Michael Madsen en Tim Roth. Het is Dunhams eerste rol in een grote studiofilm. De film moet in juli 2019 wereldwijd in de bioscopen draaien.

Rafal Zawierucha:


Bekijk de afbeelding

Damon Herriman:


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair