Legendarisch FX-artiest Greg Nicotero ontwerpt nieuwe 'Spawn'

De hoofdrollen in de film van Todd McFarlane zijn weggelegd voor Jamie Foxx en Jeremy Renner.

De beroemde make-up en speciale effecten kunstenaar Greg Nicotero is ingehuurd om de nieuwe versie van Spawn te ontwerpen in bedenker Todd McFarlane's nieuwe film over het duistere strippersonage.

Nicotero werkte in zijn carriere aan bijna 200 film- en tv-projecten mee, waaronder de laatste jaren voornamelijk aan The Walking Dead met zijn eigen maarschappij KNB EFX. Nicotero en KNB werkten ruim in 1997 ook mee aan de eerste filmversie van Spawn. Nu krijgt het personage een andere look, omdat de nieuwe film een meer bovennatuurlijk thema zal hebben volgens McFarlane.

In de strip is Spawn een mens dat wordt veranderd in hellegebroed met bovennatuurlijke krachten en snelheid. Jamie Foxx zal ditmaal de rol van Spawn spelen, terwijl Jeremy Renner het personage Twitch voor zijn rekening neemt. Spawn is overigen McFarlane's eerste film als regisseur. Hij maakt de film in samenwerking met de horrorgrootmeesters van Blumhouse. De film zal naar alle waarschijnlijkheid in het laatste kwartaal van 2019 de bioscopen bereiken.



NieuwsFilm

meest populair