Releasedatum 'A Quiet Place 2' bekend!

Releasedatum 'A Quiet Place 2' bekend!

John Krasinski keert ook weer terug als regisseur.

Paramount Pictures lijkt definitief te gaan werken aan een vervolg op zijn succesvolle horrorfilm A Quiet Place. Eerder wisten we al dat regisseur en acteur John Krasinski, die flink scoorde met zijn debuutfilm, weer terugkeert voor deze sequel, maar nu is er ook een releasedatum bekend.

Eerder dit jaar wist A Quiet Place, de debuutfilm van acteur en vanaf toen dus ook regisseur John Krasinski, veel indruk te maken onder zowel critici als het publiek. Met een budget van 'slechts' 17 miljoen dollar wist de film zo'n 332 miljoen dollar op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Het is dan ook niet vreemd dat Paramount Pictures al snel een vervolg aankondigde. Nu heeft de filmstudio ook een releasedatum aangekondigd.

Een datum die spreekt van vertrouwen
Het vervolg op A Quiet Place moet op 15 mei 2020 in de Amerikaanse bioscopen verschijnen. Dat Paramount Pictures de film zo vlak voor de filmzomer wil uitbrengen, lijkt er op te wijzen dat de studio veel vertrouwen heeft in de sequel. De horrorprent neemt het in die maand op tegen meerdere grote blockbusters, waaronder een nog onbekende Marvel-film en Godzilla vs. Kong.

Wie keert er allemaal terug?
Het gaat dus nog wel even duren voordat A Quiet Place 2 in de bioscopen verschijnt. Krasinski keert dus in ieder geval terug in de regiestoel. Of de cast uit de eerste film ook terugkeert, is nog niet bekend. Het zou zomaar eens kunnen dat we de stille avonturen van een andere groep mensen te zien krijgen. In A Quiet Place speelde onder andere Krasinski's vrouw Emily Blunt.



NieuwsFilm

meest populair