'Aquaman' krijgt zoals verwacht PG-13 rating

'Aquaman' krijgt zoals verwacht PG-13 rating

En bekijk een nieuwe foto!

Warner Bros. heeft bevestigd dat Aquaman een PG-13 rating krijgt. Daar leek het al op, en nu is het zeker. Afgezien daarvan is er nog een geinige foto vrijgegeven die ons Aquaman (Jason Momoa) samen met Queen Mera (Amber Heard) toont. Het duo staart omhoog naar een projectie van Atlan, de man naar wie het verzonken continent Atlantis uiteraard vernoemd is. Het is diens drietand die als macguffin gebruikt wordt in de comicfilm.

Bekijk de afbeelding
Aquaman van regisseur James Wan heeft een PG-13 gekregen, net als veruit de meeste superheldenfilms tot nu toe. De rating is gegeven omdat er wat sci-fi actie en geweld, en wat taalgebruik in zit. Dat laatste betekent dat er wat gescholen wordt in de actiefilm.

Gek is dat niet, want er staat Aquaman heel wat te wachten straks. Niet alleen is zijn kwaadaardige halfbroer Orm (Patrick Wilson) erop uit oorlog te voeren met de landbewoners, ook heerst er tussen de zeven koninkrijken van Atlantis strijd. Sterker nog, we zagen al beelden van een onderwatergevecht tussen mannen op haaien en op zeepaardjes. Heel wat knotsgek sci-fi geweld dus.

Vanaf 13 december in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair