Algemeen

Tom Holland, Robert Pattinson en Chris Evans samen in 'The Devil All the TIme'

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Donald Ray Pollock uit 2011.

door Zilko Tarici om 09:44 in Algemeen
Tom Holland, Robert Pattinson, Chris Evans, Mia Wasikowska en Tracy Letts zijn allen in onderhandelingen getreden om rollen te spelen in The Devil All the Time, de nieuwe film van begenadigd regisseur Antonio Campos (Simon Killer, Christine). De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Donald Ray Pollock uit 2011. Campos zal regisseren, maar schrijft ook samen met Paulo Campos het script van de film.

Het verhaal van de film speelt zich af in het gehucht Knockemstiff en gaat over een man die zijn stervende vrouw wil redden en zich uit wanhoop keert tot bidden en opoffering. Zijn zoon Arvin (Holland) is een kind dat ernstig werd gepest op school, maar nu opgroeit tot een kerel die niet met zich laat sollen.

Andere personages die de revue passeren zijn een duo seriemoordenaars, een aan lager wal geraakte priester en een corrupte sheriff (Evans). Het verhaal speelt zich af over een periode van ruim 20 jaar.

Jake Gyllenhaal, Randall Poster en Riva Marker zullen de film produceren. De opnames moeten in februari 2019 beginnen. Campos tekende onlangs nog voor de regie van Fox Searchlight-productie Splitfoot en een prequel op The Omen voor Fox. Hij deed onlangs nog dienst als uitvoerend producent van USA-serie The Sinner

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair