Bekende gezichten terug voor 'Avengers 4'

Bekende gezichten terug voor 'Avengers 4'

Het zou niet alleen gaan om aanvullende opnames.

De camera's draaien weer voor Avengers 4. Nadat de opnames voor de opvolger van Infinity War al in januari dit jaar werden afgerond, schiet het regie-duo Anthony en Joe Russo sinds afgelopen vrijdag aanvullende beelden. Verder lezen op eigen risico!

Volgens Mark Ruffalo, die de Bruce Banner / Hulk speelt, zijn het niet enkel aanvullende beelden. De acteur meldt dat de film nu pas wordt afgerond. "We doen reshoots, dan start de internationale promotietour en daarna zien jullie het tweede deel. Wij weten nog niet eens hoe de film wordt. We doen niet alleen reshoots, we gaan de film afronden, aangezien we dit eerder niet konden doen," aldus Ruffalo tijdens The Marvelist Podcast.

Een andere acteur die zich online meldde is Jeremy Renner (Clint Barton / Hawkeye). Hij heeft er ook weer zin in.



En de Russo's verwelkomden de superfan die Infinity War maar liefst 103 keer in de bioscoop heeft gezien.


Als laatste ook foto's vanaf de set met de bekende gezichten uit de franchise, Chris Evans (Steve Rogers / Captain America), Paul Rudd (Scott Lang / Ant-Man) en Scarlett Johansson (Natasha Romanova / Black Widow). Overigens zou ook acteur John Slattery opnames maken voor Avengers 4. Hij was in Civil War te zien als Howard Stark.



NieuwsFilm

meest populair