[Gerucht] Tienerhorrorfilm 'Polaroid' naar Netflix na Weinstein-schandaal

[Gerucht] Tienerhorrorfilm 'Polaroid' naar Netflix na Weinstein-schandaal

Netflix zou de rechten willen kopen.

Meer dan een jaar geleden verscheen de eerste trailer van de tienerhorrorfilm Polaroid van Dimension Film en sindsdien bleef het angstvallig stil rondom de productie. De kans dat Polaroid ooit nooit het daglicht zou gaan zien leek klein, maar volgens Deadline probeert Netflix nu de rechten van de film te kopen.

Polaroid, een horrorfilm over een groep tieners die een ouderwetse polaroidcamera met mysterieuze en dodelijke krachten in handen krijgt, zou eigenlijk vorig jaar november al hebben moeten verschijnen in de bioscoop. De film verdween echter van de releasekalender nadat de nieuwsberichten over de seksuele intimidatie van Hollywoodproducent Harvey Weinstein naar buiten kwamen. Zijn The Weinstein Company was ook betrokken bij het project en ging uiteindelijk failliet.

Onderhandelingen Netflix
Netflix zou Polaroid nu graag willen aankopen voor haar platform. De streamingdienst zou aan het onderhandelen zijn over de rechten met Lantern Entertainment, de nieuwe eigenaar van The Weinstein Company. De kans lijkt dus groot dat Polaroid binnenkort op Netflix verschijnt.


Polaroid is geregisseerd door Lars Kievberg, die eerdere een korte film maakte over tieners die sterven nadat er een foto van hen is gemaakt met een polaroidcamera. Rollen worden onder andere ingevuld door Kathryn Prescott, Madelaine Petsch en horrorveteraan Javier Botet.

NieuwsFilm

meest populair