Netflix

[Gerucht] Tienerhorrorfilm 'Polaroid' naar Netflix na Weinstein-schandaal

Netflix zou de rechten willen kopen.

door Jeffrey Kouters om 13:23 in Netflix
Meer dan een jaar geleden verscheen de eerste trailer van de tienerhorrorfilm Polaroid van Dimension Film en sindsdien bleef het angstvallig stil rondom de productie. De kans dat Polaroid ooit nooit het daglicht zou gaan zien leek klein, maar volgens Deadline probeert Netflix nu de rechten van de film te kopen.

Polaroid, een horrorfilm over een groep tieners die een ouderwetse polaroidcamera met mysterieuze en dodelijke krachten in handen krijgt, zou eigenlijk vorig jaar november al hebben moeten verschijnen in de bioscoop. De film verdween echter van de releasekalender nadat de nieuwsberichten over de seksuele intimidatie van Hollywoodproducent Harvey Weinstein naar buiten kwamen. Zijn The Weinstein Company was ook betrokken bij het project en ging uiteindelijk failliet.

Onderhandelingen Netflix
Netflix zou Polaroid nu graag willen aankopen voor haar platform. De streamingdienst zou aan het onderhandelen zijn over de rechten met Lantern Entertainment, de nieuwe eigenaar van The Weinstein Company. De kans lijkt dus groot dat Polaroid binnenkort op Netflix verschijnt.


Polaroid is geregisseerd door Lars Kievberg, die eerdere een korte film maakte over tieners die sterven nadat er een foto van hen is gemaakt met een polaroidcamera. Rollen worden onder andere ingevuld door Kathryn Prescott, Madelaine Petsch en horrorveteraan Javier Botet.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Prince John

Avatar

*spoiler* Om het monster te verslaan moet je er een foto van maken.

Verder ziet het er verre van goed uit...

ferryb86

Avatar

Bah echt Netflix kwaliteit idd

Master Of Films

Avatar

Wel een beetje zuur voor Lars Kievberg als filmmaker. Maak je een short, wordt het opgepikt om een complete film van te maken, blijkt dat 1 van je producten een viezerik 1e klas is. Gevolg is dat ook het productiebedrijf naar de klote is geholpen. Na verder te onderzoeken blijkt dat de distributie in handen was van Dimension Films. En laat dat nou een dochteronderneming zijn van The Weinstein Company.

Gelukkig is Dimension Films inmiddels in handen van Lantern Entertainment (die schijnen 270 films van The Weinstein Company in bezit te hebben). Schijnbaar willen ze toch vanaf.

nieuwslaatste nieuws

meest populair