Algemeen

Halle Berry's regiedebuut 'Bruised' wordt een mixed martial arts actiedrama

Werken aan de derde 'John Wick'-film heeft haar ogen geopend.

door Rik Timmer om 11:05 in Algemeen
Het is duidelijk dat actrice Halle Berry vrienden heeft gemaakt tijdens het werken aan John Wick 3: Parabellum. Met de producenten van Thunder Road Pictures heeft zij het groene licht gekregen om haar regiedebuut te maken: Bruised. Deze wordt door Deadline omschreven als een mixed martial arts actiedrama. Het is de bedoeling dat Berry eveneens de hoofdrol op zich neemt.

Jackie "Justice" is een in ongenade gevallen MMA-vechtersbaas die gefaald heeft in het enige waar ze heel haar leven goed in is geweest: vechten. Maar wanneer Manny, de 6-jarige zoon die ze jaren geleden verlaten heeft, weer op de stoep staat, moet Jackie haar eigen demonen zien te verslaan, evenals een opkomend talent in de wereld van mixed martial arts. Daarnaast zal ze alles uit de kast moeten halen om de moeder te worden die haar zoontje verdient.

Het schrijfwerk van Bruised komt uit de pen van Michelle Rosenfarb. Deadline bericht dat Berry voor de vechtscènes beroep heeft gedaan op hetzelfde team dat aan de John Wick-reeks werkt. Entertainment 360 werkt mee aan de film die volgend jaar in maart zal beginnen met de productie. Vermoedelijk krijgen we de film aan het begin van 2020 te zien.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair