Trailer: 'Fuck You All: The Uwe Boll Story'

Trailer: 'Fuck You All: The Uwe Boll Story'

Een film over de altijd controversiële regisseur die zijn critici versloeg in de boksring.

Bekijk hieronder de eerste trailer voor Fuck You All: The Uwe Boll Story, een documentaire over de cultregisseur Uwe Boll.

Uwe Boll, fascinerend fenomeen of de slechtste filmmaker van de afgelopen decennia? De Duitser werd een cultfiguur dankzij ronduit slecht ontvangen horrorfilms als House of the Dead, Alone in the Dark en Bloodrayne, en andersoortige genrefilms als Postal, In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale, Far Cry en Rampage. Hoewel er werd veel werd gepraat en geschreven over zijn voortdurende falen leverden films als Bloodrayne, In the Name of the King en Rampage genoeg geld om alledrie uit te groeien tot trilogieën.

Maar naast zijn films staat Uwe Boll ook bekend om zijn antagonistische relatie met pers en publiek. Hij daagde critici meerdere malen uit tot bokswedstrijden, waarna uiteindelijk één gevecht tegen vijf journalisten achter elkaar volgden. De regisseur versloeg ze allemaal.

Ook kwam er ooit een online petitie tegen Boll om hem te laten stoppen met films maken, waarna hij zei dat hij het zou doen als de petitie één miljoen stemmen zou bereiken. De petitie werd na zes jaar met ongeveer 350 duizend stemmen afgesloten.

Dit alles en veel meer komt natuurlijk terug in de documentaire, waarvan je nu de trailer kunt bekijken:



NieuwsFilm

meest populair