Algemeen

Bloederige poster 'Overlord' is slim bedacht

Wat zag jij als eerste?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 07:17 in Algemeen
Of de film zelf de moeite waard is, zul je mogelijk in november gaan ervaren. Tot die tijd worden we waarschijnlijk flink warm gemaakt voor deze opvallende WOII nazi-horrorfilm. Hieronder zie je een volgende poster voor Overlord en deze is eigenlijk best goed bedacht!

De poster toont namelijk flink wat bloedspetters. Dit blijken echter ook parachutisten te zijn. Hiermee wordt uiteraard verwezen naar het plot van de film. Het door J.J. Abrams geproduceerde Overlord speelt zich namelijk af tijdens de Tweede Wereldoorlog rondom de bewuste D-day in Normandië op dinsdag 6 juni 1944. De missie 'Overlord' was een van de grote startpunten voor de overwinning van de geallieerden op nazi-Duitsland.


In Overlord worden twee Amerikaanse paratroepen boven Normandië neergehaald. Ze ontdekken dat de nazi's experimenten hebben uitgevoerd waaruit bovennatuurlijke krachten zijn ontstaan. Deze worden tegen de geallieerden ingezet. Er zijn rollen voor Bokeem Woodbine, John Magaro, Dominic Applewhite en Wyatt Russell. De regie was in handen van Julius Avery (Son of a Gun) en vanaf 8 november draait Overlord in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder de eerdere trailer.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Best een creatieve poster inderdaad :)

Robbepost

Avatar

Inderdaad wel origineel!

nieuwslaatste nieuws

meest populair