Video

Nieuwe trailer van fors uitgestelde Keanu Reeves-film 'Replicas'

Eindelijk binnenkort in de bioscoop?

door Jim Pedd om 07:59 in Video
Er is iets vreemds aan de hand met de film Replicas. Pakweg een jaar geleden kregen we een trailer te zien en destijds zou het niet lang duren eer de actiefilm met Keanu Reeves in de bioscopen zou draaien. Maar helaas: dat mocht niet zo zijn. Nu lijkt de release toch aan te komen, want vandaag is een nieuwe trailer vrijgegeven. Opmerkelijk: een releasedatum is er dan weer niet, al schijnt de film eind november eindelijk te draaien.

In de sci-fi thriller speelt Reeves de rol van neurowetenschapper William Foster. Hij staat op het punt om een doorbraak te forceren: hij weet het menselijk bewustzijn bijna succesvol naar een computer over te zetten. Maar dan komt zijn familie op tragische wijze om het leven bij een auto-ongeluk. Wanhopig als hij is om ze weer tot leven te wekken, rekruteert William medewetenschapper Ed Whittle (Thomas Middleditch) om hem te helpen hun lichamen te klonen en hen terug te brengen. Al snel moet hij echter een keuze maken, want hij kan maar drie van de vier familieleden terugbrengen.

De film van regisseur Jeffrey Nachmanoff is binnenkort te zien.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

John Wayne

Avatar

Dit is gewoon een variatie op het oude Frankensteinverhaal. Natuurlijk gaat er iets fout. Om hier nog iets nieuws of verfrissends aan toe te voegen moet men een heel goed verhaal hebben. Afgaande op de trailer heeft deze film geen van beide elementen en is het verhaal clichématig.

Sunspot

Avatar

Hoor er nu pas van, kom maar op met die film!

NieuwsFilm

meest populair