Poll

POLL: Van welk Marvel-filmpersonage wil jij een tv-serie?

Welk MCU bijfiguur wil jij op TV?

door Bram de Groot om 17:59 in Poll
Op SerieTotaal.nl heb je mogelijk het nieuws gelezen dat Walt Disney werkt aan 'Limited Series' over de personages Loki en Scarlet Witch uit het grote Marvel Cinematic Universe. Alleen de personages die nog geen eigen film hebben, zouden in aanmerking komen voor een mini-serie. De acteurs die de rollen speelden in de films krijgen we naar verluidt ook in de series te zien. Daarom een POLL: welke ander MCU-filmpersonage gun jij een serie?

Uiteraard bestaan er al twee series rond MCU-filmpersonages, namelijk ABC's Agents of S.H.I.E.L.D. met Agent Coulson (Clark Gregg) en ABC's Agent Carter met Peggy Carter (Hayley Atwell). Beide acteurs waren in meerdere MCU-films te zien. Gebeurtenissen in die series hebben geen invloed op de films; iets dat ongetwijfeld ook zal gebeuren bij de nieuwe series voor Disney Play.

Via Variety werd bekend dat er al aan series wordt gewerkt over Loki (Tom Hiddleston) en Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Er zijn namelijk heel wat personages die nog geen film hebben, maar wel een belangrijke rol spelen in het Marvel Cinematic Universe. Hieronder tref je er twintig!

Succes met stemmen en als jij liever een ander personage zou willen zien in een MCU-miniserie dan kun je die naam kwijt op de gebruikelijke plaats!25 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Een Nick Fury lijkt me zeer tof. Helemaal als ook die zich in de jaren '90 zal afspelen. Smiley face

Robbepost

Avatar

Malekith!
(graag aanvullen met jou sneltoets MOF)

ThomasOMalley

Avatar

Wat een rampzalig lijstje. Waarom bijna alleen tweederangs personages? Daredevil en The Punisher hebben ook films en de series zijn uiteindelijk een stuk beter.
Maar goed, zou zelf nog wel een R-rated miniserie willen zien van Damage Control. Uiteindelijk hangt de kwaliteit toch voornamelijk af van degenen die aan het roer gaan staan en hoeveel vrijheid ze krijgen.

Artificialis

Avatar

Geen, ik heb nul interesses in tv series. Ik begrijp niet dat mensen deze personages niet in spin-off films zouden willen zien, maar wel openstaan voor een serie, waar je nota bene nog meer tijd aan kwijt zult zijn.

Ik zou Hela wel graag terug willen zien. Niet in een serie, niet in een eigen film, maar gewoon in de film van Thor, de Avengers of de Guardians.

Master Of Films

Avatar

Malekith the Accursed, ruler of the Dark Elves of Svartalfheim.

Robbepost

Avatar

^ die zocht ik!
Thanks

chefry1983

Avatar

Winter soldier. Omdat hij veel missies heeft uitgevoerd voordat hij de opdracht kreeg op captain America uit te schakelen

moviethomthomas

Avatar

Thanos! Ik zou graag willen zien hoe hij uiteindelijk de machtigste krijgsheer in het universum werd. En dan zou je de serie kunnen eindigen met de aanval op Xandar waarbij hij de power stone verkrijgt.

Sunspot

Avatar

Staat er niet tussen, Vision.

Sunspot

Avatar

Oh wacht, tv-series gaat het over, geen idee dan.

rainking

Avatar

Geen enkele. Bij elke optie kan ik wel de Ryan Reynolds "But why?" clip zetten. No thanks!

Ereptile

Avatar

Geen van allen...

Spider-fan

Avatar

Even off-topic, maar ik kan geen forum meer vinden dus ik weet niet waar ik het anders moet plaatsen: mijn ratings worden regelmatig dubbelgeteld en nu zelfs driedubbel. En het cijfer dat je hebt gegeven blijft ook staan, je kunt het niet meer veranderen. Is dit een bug waar iets tegen te doen is?

Brein8998

Avatar

KORG EN MIEK DE SERIE!!!

RoberPaulsen

Avatar

Geen, al veel teveel superhelden shit. Verzin maar iets origineels

xarkov

Avatar

Geen?

Chris23

Avatar

@spiderfan
Over het cijfer dat je niet kan veranderen heb ik ook wel s opmerkingen over geplaatst.
Een goed werkend forum is geen prioriteit voor filmtotaal helaas.
@Master;
Als dr nou eindelijk s wat meer SWgames (single player fps avontuur ala Jedi Outcast 2 en een (echte) xwing flight sim bv ) zouden komen ipv lootbox festijnen en kinderachtige of prequel animatieseries zou fijn zijn.

Master Of Films

Avatar

Zou zeker niet verkeerd zijn Chris23.

X-Wing vs Tie-Tighter, Dark Forces/Jedi Knight, KOTOR, The Force Unleashed. Zo klote dat Disney Star Wars 1313 heeft gecanceld. Nog steeds een goeie basis voor een live action TV series. Als HBO GoT, The Wire en Westworld kan maken, zou je van Star Wars ook zoiets kunnen doen.

NieuwsFilm

meest populair