POLL: Van welk Marvel-filmpersonage wil jij een tv-serie?

Welk MCU bijfiguur wil jij op TV?

Op SerieTotaal.nl heb je mogelijk het nieuws gelezen dat Walt Disney werkt aan 'Limited Series' over de personages Loki en Scarlet Witch uit het grote Marvel Cinematic Universe. Alleen de personages die nog geen eigen film hebben, zouden in aanmerking komen voor een mini-serie. De acteurs die de rollen speelden in de films krijgen we naar verluidt ook in de series te zien. Daarom een POLL: welke ander MCU-filmpersonage gun jij een serie?

Uiteraard bestaan er al twee series rond MCU-filmpersonages, namelijk ABC's Agents of S.H.I.E.L.D. met Agent Coulson (Clark Gregg) en ABC's Agent Carter met Peggy Carter (Hayley Atwell). Beide acteurs waren in meerdere MCU-films te zien. Gebeurtenissen in die series hebben geen invloed op de films; iets dat ongetwijfeld ook zal gebeuren bij de nieuwe series voor Disney Play.

Via Variety werd bekend dat er al aan series wordt gewerkt over Loki (Tom Hiddleston) en Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Er zijn namelijk heel wat personages die nog geen film hebben, maar wel een belangrijke rol spelen in het Marvel Cinematic Universe. Hieronder tref je er twintig!

Succes met stemmen en als jij liever een ander personage zou willen zien in een MCU-miniserie dan kun je die naam kwijt op de gebruikelijke plaats!



NieuwsFilm

meest populair