Algemeen

'Black Panther'-regisseur Ryan Coogler produceert 'Space Jam 2'

Na jaren speculatie lijkt een vervolg op de succesvolle film met Michael Jordan er nu dan echt te komen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 20:31 in Algemeen
Black Panther-regisseur Ryan Coogler heeft laten weten dat hij een handje zal helpen bij het realiseren van een vervolg op Space Jam. Coogler zal de film produceren voor Warner Bros. Pictures. Daarnaast is ook bekend geworden dat de film een reboot wordt en geen direct vervolg.

De opnames van Space Jam 2 zullen naar verluidt van start gaan na het NBA-seizoen van 2019. Terence Nance (Random Acts of Flyness) werd onlangs ingehuurd als regisseur van de film. Hij verving daarmee Justin Lin, die de film oorspronkelijk zou maken. Superster LeBron James zal het stokje van Michael Jordan overnemen als hoofdrolspeler. James was voor het laatst in een film te zien in Trainwreck uit 2015. Volgens de makers blijft de deur voor Jordan wagenwijd openstaan, mocht hij ook mee willen doen. Of dat echt zal gebeuren is nog maar de vraag.

Over de verhaallijn of verdere casting van de film is nog niks onthuld. In de eerste Space Jam zagen we hoe Michael Jordan moest samenwerken met de Looney Tunes om een intergalactische basketbalwedstrijd te winnen. De film bracht in 1996 wereldwijd 230 miljoen dollar in het laatje en blijft daarmee de meest winstgevende film ooit over basketbal.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws