Peter Dinklage schittert in trailer 'My Dinner with Hervé'

Peter Dinklage schittert in trailer 'My Dinner with Hervé'

Gebaseerd op één nacht uit het leven van de kleine acteur uit 'The Man With the Golden Gun' en 'Fantasy Island'.

Bekijk hieronder de eerste volledige trailer voor My Dinner with Hervé, met Peter Dinklage als Hervé Villechaize.

Peter Dinklage heeft weer een rol gescoord die hem op het lijf is geschreven. We kennen de acteur tegenwoordig vooral als de iconische kleine mens Tyrion Lannister uit Game of Thrones. Na twee decennia worsteling in het acteursvak, deels ook omdat hij als kleine mens in eerste instantie stereotiepe rollen als dwergen in fantasyfilms niet wilde spelen, bral hij definitief door nadat hij de rol van Tyrion Lannister aannam.

Peter Dinklage is niet de eerste kleine persoon die als acteur voornamelijk stereotiepe rollen kreeg aangeboden, en daarom speelt hij Hervé Villechaize in My Dinner with Hervé. Hervé Villechaize was beroemd in de jaren zeventig, van de James Bond-film The Man With the Golden Gun (waarin hij de handlanger Nick Nack speelde) en van de tv-serie Fantasy Island (waarin hij Tattoo speelde).

My Dinner with Hervé is gebaseerd op de echte vriendschap tussen journalist Danny Tate en acteur Hervé Villechaize, gedurende één wilde nacht in Los Angeles. De film verschijnt op HBO op 20 oktober, wat betekent dat de film mogelijk via Ziggo zal te zien zijn vanaf de 21ste.



NieuwsFilm

meest populair