Video

Veel Transformers-geweld in gave tweede 'Bumblebee' trailer

Met meer G1's.

door Bram de Groot om 10:59 in Video
Gisteren verscheen al de tweede trailer voor Bumblebee en hieronder kun je kijken naar een 'internationale versie' met heel veel aanvullende beelden, ook met Optimus Prime en Soundwave + Ravange. Zeker even kijken!


Bumblebee is de eerste Transformers-film sinds Michael Bay's Transformers: The Last Knight. Deze film was van te voren al de laatste Transformers-film die Bay zou regisseren. Ook bleek de film financieel gezien een teleurstelling. Het $260 miljoen kostende vijfde deel in de reeks kwam niet verder dan een wereldwijde opbrengst van $605 miljoen. Het vierde deel, Age of Extinction uit 2014, noteerde nog $1,1 miljard. Het lijkt erop dat deze Bumblebee een reboot wordt voor de franchise, al is dit nog niet officieel bekrachtigd.

In de trailers zien we heel wat robots voorbijkomen. Tot op heden zijn de robots Bumblebee, Optimus Prime, Soundwave + Ravage, Shockwave, Blitzwing, Dropkick en Shatter onthuld. Menselijke rollen zijn voor onder meer Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr., Rachel Crow, Pamela Adlon en Peter Cullen en de film van regisseur Travis Knight (Kubo and the Two Strings) staat gepland voor 20 december.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Jammer van dat verstoppertje en gekluns in die huiskamer.
Transformaties en Transformers zien er super uit!!!

xaid

Avatar

starscream en shockwave

shellghost

Avatar

Eerste live action Transformers film die ik in de bios ga kijken.

Gigan72

Avatar

@Xiad dat is niet Starscream maar Shatter die lijkt op Starscream.

Ben bang dat het alleen maar Cameos zijn.

Civilian Supreme

Avatar

Denk ook dat de g1 scenes vrij kort zijn, denk zelfs dat dit op het laatste moment toegevoegd is maar toch heb ik er wel een goed gevoel bij. Biedt zeker hoop voor toekomstige delen.

Skihvo

Avatar

Ziet er heel tof uit! Eindelijk zijn de Autobots ook geen pussy's als je ziet hoe Bumblebee terug vecht. Gevechten en transformaties zien er ook goed uit. Die stukken op Cybertron doen mij denk aan de spellen op Cybertron en die waren top! Apart dat als het niet Starscream is maar Shatter zij in het begin een mannenstem heeft en daarna vrouwenstem maar heb er zin in!

NieuwsFilm