Bruce Dern vervangt Burt Reynolds in Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood'

Bruce Dern vervangt Burt Reynolds in Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood'

Door het overlijden van Reynolds eerder deze maand moest regisseur Quentin Tarantino direct op zoek naar een vervanger.

Bruce Dern (The Hateful Eight, Nebraska) zal de rol van George Spahn spelen in Quentin Tarantino's nieuwste film Once Upon a Time in Hollywood. Dern neemt de rol over van zijn oude vriend Burt Reynolds, die op 6 september overleed. Dit was vlak voordat de opnames waarbij Reynolds betrokken zou zijn plaats zouden vinden.

Spahn was een 80-jarige, bijna blinde man, die zijn ranch in Los Angeles verhuurde voor de opnames van western-films. Charles Manson wist Spahn te overtuigen om samen met zijn volgelingen onderdak te zoeken op de ranch in de maanden voordat zij Sharon Tate en zes anderen vermoordden,

Andere acteurs die naast Dern de revue zullen passeren in Tarantino's epos zijn Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie. Al Pacino, Dakota Fanning, Damian Lewis, Emile Hirsch, James Marsden, Luke Perry, Timothy Olyphant, Michael Madsen en Tim Roth.

De opnames van Once Upon a Time in Hollywood zijn alweer een tijdje aan de gang in Los Angeles. Sony Pictures zal de film in augustus 2019 wereldwijd in de bioscopen uitbrengen.

NieuwsFilm

meest populair