Tom Hardy speelde 'Venom' niet goed volgens zijn zoontje

"Kinderen zijn behoorlijk oprecht."

Het is geen geheim dat Tom Hardy in de huid van Venom kroop vanwege zijn 10-jarige zoon Louis. De Engelsman hoopt met de Marvel/Sony-film van Ruben Fleischer vele punten te scoren als stoerste vader. Toch verliep dat niet erg gladjes voor de 41-jarige acteur. Al kort na het filmen ontdekte hij alles verkeerd te doen als journalist Eddie Brock. Dat liet zijn zoontje hem wel weten.

"Voor het grootste gedeelte zat hij vrijwel in de bestuurdersstoel," onthulde Hardy aan Entertainment Tonight tijdens de première in Los Angeles. "En ik gebruikte hem als mijn anthologie en mythologie-tovenaar. Hij vertelde mij wat ik verkeerd deed, en dat deed ik vaker dan wanneer ik iets goed deed. Want kinderen zijn behoorlijk oprecht. In dat opzicht was hij mijn kleine, spirituele gids. Dus wat mij betreft ben ik voor zijn test geslaagd. En dat is het beste wat ik kon doen."

Venom is de eerste van vele Spider-Man-spin-offs waar Sony aan werkt. Als het aan Hardy ligt komt er zelfs een vervolg. "We begonnen aan dit, hopende het uit te kunnen bouwen. Ik deed mee met de gedachte iets te hebben voor de komende jaren waar ik mijzelf in kan investeren. Maar eerst moeten we zien wat mensen ervan vinden. Als ze het niets vinden... We zullen het zien, maar ik denk niet dat, dat gebeurt. Ik heb er een goed gevoel bij. Ik weet dat het hele team er veel liefde in gegoten heeft en ik heb het erg naar mijn zin gehad."



NieuwsFilm

meest populair