'Spawn' is zo eng dat kinderen ervan moeten huilen

'Spawn' is zo eng dat kinderen ervan moeten huilen

Als de maker zijn zin krijgt.

Als het aan Todd McFarlane ligt, gaan kindjes huilen bij het zien van Spawn. De film, gebaseerd op zijn personage, moet straks doodeng worden. Hoofdrol is er voor Jamie Foxx en Jeremy Renner heeft ook getekend voor de film. De site IGN sprak met McFarlane over de plannen.

"Als je erover denkt dat het een horrorfilm, dan past alles in elkaar," aldus McFarlane over de geplande film. "Als je erover denkt als een Captain America, valt alles uit elkaar." Het wordt dus moeilijk: Spawn mag geen superheld zijn. Maar dat vindt Hollywood nog behoorlijk moeilijk volgens McFarlane.

"Ik probeer Hollywood het te laten begrijpen, want ze snappen het nog niet helemaal - ik wil dat het een bloedserieuze enge film wordt, die toevallig over superhelden gaat. En dus blijven ze eindigen bij de superheldendeel, dat ik er nu bijna uit zou willen halen," vertelde McFarlane. "Ik wil iets maken waarvan je kinderen gaan huilen. Als je een echt duistere R-Rated film maakt, gaan kinderen van onder de tien absoluut huilen."

Wat vinden jullie van de plannen van McFarlane met de film?



NieuwsFilm

meest populair