Student leert rappen en beledigen in trailer YouTube-film 'Bodied'

Student leert rappen en beledigen in trailer YouTube-film 'Bodied'

"Stop rhyming you little shit!"

Ooit willen leren dichten en rappen? Bekijk dan de onderstaande trailer van het komische Bodied - de nieuwste film van Detention-regisseur Joseph Khan. Hij schreef samen met Alex Larsen het scenario en wist deze te verfilmen dankzij hulp van o.a. Eminem. In de hoofdrol zien we Calum Worthy (Netflix-serie American Vandal) als een student die plotseling succes vindt in de wereld van rap-battles.

De blanke Adam Merkin is een afgestudeerde literatuurstudent die interesse toont in de poëtische functies van rapwedstrijden. Na het bekijken van zo'n evenement met zijn vriendin en het benaderen van een rap-held, wordt hij zelf uitgedaagd. Adam krijgt het voor elkaar zijn tegenstander met enig gemak uit te schakelen. Al snel neemt hij deel aan officiële rapwedstrijden en moet daarbij beroep doen op cultureel, ongevoelige beledigingen. De jongeman weet niet wat hem overkomt wanneer het publiek hem toejuicht en hijzelf steeds meer gevechten wil overwinnen.


Bodied is eerder dit jaar in première gegaan tijdens het filmfestival van Toronto en wist positieve recensies te vergaren. De film zou de juiste, sociale boodschappen verspreiden ondanks diens lange speelduur. Neon (Assassination Nation) zal de voorstelling gelimiteerd uitbrengen in de Amerikaanse bioscopen. Daarna zal hij online te zien zijn via YouTube Premium. Zie hieronder een tweetal posters.

Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair