Algemeen

Nieuwe film Elvira, Mistress of the Dark?

Cassandra Peterson heeft er zin in!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 11:52 in Algemeen
Via Bloody Disgusting is duidelijk geworden dat er een kans bestaat dat er een nieuwe film komt over het jaren 80-personage Elvira van actrice Cassandra Peterson. Elvira is voor velen geen onbekend gezicht, en voor de nodige die-hard horrorfans zelfs meer dan dat.

Het personage is vooral bekend van de tv-show Elvira's Movie Macabre waarin een bepaald niveau horrorfilms werden vertoond. Elvira onderbrak de films met opmerkingen. Een hoogtepunt was een eigen film, met Elvira, Mistress of the Dark uit 1988.

Peterson gaf tijdens een Q&A sessie tijdens het Salem Horror Fest, waar het 30-jarige bestaan van haar film werd gevierd, aan dat ze een script heeft geschreven voor een nieuwe film rond haar personage. Ze gaf geen details prijs, maar ze zou de film willen onderbrengen bij een streamingdienst. Ze zou al hebben gesproken met partijen als Netflix en Hulu.

Check hieronder de complete film Elvira, Mistress of the Dark uit 1988!3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Elvira, de ultieme horror camp :D
Ik herinner me de show zelf niet, maar wel een PC spel op haar gebaseerd.

JayBee

Avatar

Christina Hendricks zou wat betreft 'uiterlijk' het dichtst bij Cassandra Peterson in de buurt komen om Elvira te spelen.

conspiracy

Avatar

Cult horor-reprise altijd goed. Maar zal een Netflix of een andere grote partij echt brood hier in zien?

nieuwslaatste nieuws

meest populair