Sony werkt aan 'Kraven'-film met Spider-Man

Maar of de film ook echt gemaakt wordt?

Richard Werk stelt dat Spider-Man mogelijk verschijnt in de Kraven the Hunter-film die hij voor Sony maakt. De film zal gebaseerd worden op de bekende Kraven's Last Hunt-comics en daarin is een rol weggelegd voor Spidey. Dat zou opvallend zijn, want het personage bevindt zich momenteel in het Marvel Filmuniversum en wordt daarin gespeeld door Tom Holland.

Tijdens de Discussing Film-podcast vertelde Wenk dat hij een verhaal schrijft waarin Kraven lijnrecht tegenover Spider-Man komt te staan. "Het is een interessante wereld, met een geweldig personage, dat zich afspeelt in het Spider-Man universum, " aldus Wenk. "Ik ga heel dicht bij de Kraven the Hunter-verhalen blijven, en hij staat daarin tegenover Spider-Man. We kijken naar Kraven's Last Hunt. En er zijn veel mogelijkheden om dat te verfilmen. Het zou bijvoorbeeld net als Kill Bill een tweedelige film kunnen worden. Alles kan. "

Momenteel bevindt Spider-Man zich dus nog niet in het universum dat Sony met Venom nog best succesvol wist te lanceren. Als dat wel zo is, dan is het even de vraag of Hollands Spider-man daar dan in voorkomt. Mocht dat zo zijn, dan maken de Spider-Man films van Sony dus ineens ook onderdeel uit van het MCU. Holland kan dan de brug tussen twee universa vormen.

Zeker is dat ook niet en eerlijkheidshalve moet gezegd worden dat de kans voorlopig vrij klein lijkt dat dit scenario bewerkelijkheid wordt.



NieuwsFilm

meest populair