Algemeen

Sony werkt aan 'Kraven'-film met Spider-Man

Maar of de film ook echt gemaakt wordt?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 11:29 in Algemeen
Richard Werk stelt dat Spider-Man mogelijk verschijnt in de Kraven the Hunter-film die hij voor Sony maakt. De film zal gebaseerd worden op de bekende Kraven's Last Hunt-comics en daarin is een rol weggelegd voor Spidey. Dat zou opvallend zijn, want het personage bevindt zich momenteel in het Marvel Filmuniversum en wordt daarin gespeeld door Tom Holland.

Tijdens de Discussing Film-podcast vertelde Wenk dat hij een verhaal schrijft waarin Kraven lijnrecht tegenover Spider-Man komt te staan. "Het is een interessante wereld, met een geweldig personage, dat zich afspeelt in het Spider-Man universum, " aldus Wenk. "Ik ga heel dicht bij de Kraven the Hunter-verhalen blijven, en hij staat daarin tegenover Spider-Man. We kijken naar Kraven's Last Hunt. En er zijn veel mogelijkheden om dat te verfilmen. Het zou bijvoorbeeld net als Kill Bill een tweedelige film kunnen worden. Alles kan. "

Momenteel bevindt Spider-Man zich dus nog niet in het universum dat Sony met Venom nog best succesvol wist te lanceren. Als dat wel zo is, dan is het even de vraag of Hollands Spider-man daar dan in voorkomt. Mocht dat zo zijn, dan maken de Spider-Man films van Sony dus ineens ook onderdeel uit van het MCU. Holland kan dan de brug tussen twee universa vormen.

Zeker is dat ook niet en eerlijkheidshalve moet gezegd worden dat de kans voorlopig vrij klein lijkt dat dit scenario bewerkelijkheid wordt.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Ik hoop het niet, want als het MCU ook een zooitje gaat worden met allemaal dingen die maar moeilijk aan elkaar te lijmen zijn dan houdt het snel op... Tis al bijna niet te volgen voor mensen die geen idee hebben hoe al die superhelden-films precies in elkaar steken op het moment.

Master Of Films

Avatar

Sony is enorm goed in f*kken met Spider-Man. *kuch Carnage geen R-rated b.v. als laatste smetje kuch*

Maar wat Richard Wenk nu vermeld heeft, geeft het weer licht in de duisternis voor de Spidey fans.

Guyon2002

Avatar

Als ze de rechten nou gewoon aan Disney verkopen, kan Feige ook zijn ding doen

Robbepost

Avatar

Ik heb hier veel vertrouwen in......

GreenHornet

Avatar

Disney moet gewoon Sony film divisie kopen

Mav Damian

Avatar

Hij zegt Spider-Man, maar dan is mijn vraag of hij Peter Parker daarmee bedoeld? Je hebt verschillende Spider-Man's.

Ang3l

Avatar

Mja, zou t dan bv Miles Moralis zijn? Dat zie ik nog niet echt gebeuren. Dat karakter wel, maar niet tegenover Kraven.

Marklar

Avatar

ach als het opzichzelfstaande films zijn zoals venom zonder dat het een grote impact op de wereld heeft kan het later alsnog opeens wel tot het mcu behoren met spider-man.

Zie eerlijk gezegd spider-man liever hierin terugkeren dan in het mcu blijven als er dan toch een keuze gemaakt moet worden. Spider-man tegen venom, kraven en morbius is cooler dan 1 van de 20 avengers tegen weet ik veel

Novarellum

Avatar

Er is wel een fantastisch verhaal met Spiderman en Kraven.. Daarin ligt spiderman grotendeels begraven overigens.
En wie zal Vermin gaan spelen?

Goku32

Avatar

Yes mijn droom komt uit hopelijk maken ze er iets moois van. Ik wou altijd een spidermna vs kraven zien in de bioscoop. Dus nu is het zo ver gaaf

Goku32

Avatar

Marklar ik ben het met je eens. Ze doen hierzo veel meer met de villians van Spider-Man dan in de MCU dus laat hem Lekker terug keren steeds

San187

Avatar

Als het waarheid kan worden,dat "the last hunt"verfilmd word,hoop ik wel dat spidey zijn zwarte kostuum draagt zoals in de comics...en R-rated zou moeten bij deze verfilming

conspiracy

Avatar

R-Rated zal met Spidey wel nooit gebeuren. Dat zou een veel te groot verlies opleveren qua merchandise denk ik.
Het idee klinkt prima. Geweldige vijand, daar kun je zoveel gaafs mee doen.
En in principe kan de film toch ook gewoon. Tom Holland kan gewoon spelen en de lijntjes met het MCU hoeven niet in de film te zitten. Gewoon een solo film met weinig impact tussendoor. Net als een aflevering in de serie van vroeger.
Zal echter wel nooit gebeuren.

Frietgezicht

Avatar

@ Nova, benieuwd of ze dat gaan gebruiken. Erg duister verhaal met ook een Vermin die niet bepaald kindvriendelijk is, totaal andere toon dan het luchtige Homecoming.
Buiten dat gebruiken ze zelden echte verhaallijnen uit de comics.

Ik zou ook graag weleens de verhaallijnen rond Kaine en The Jackel willen zien op een groot scherm maar tot nu toe houden alle Spidey-films het aardig simpel.

kokosnoot

Avatar

Spiderman vs Kraven kan putten uit best wat plots uit de comics en anders is het ook een super leuke basis waar je als schrijver voor een film veel mee kan. Ze kunnen het natuurlijk totaal verpesten maar hier houd ik goede moed in tot het tegendeel bewezen is. Crosses fingers.

nieuwslaatste nieuws

meest populair