Video

Trailer: Nederlands horrorsucces met 'The Possession of Hannah Grace'?

Van Penoza-regisseur Diederik van Rooijen

door Bram de Groot om 09:15 in Video
Hieronder zie je de trailer voor de film The Possession of Hannah Grace, de eerste Amerikaanse film van de Nederlandse regisseur Diederik van Rooijen. De filmmaker is bekend van onder meer de Nederlandse tv-serie Penoza en de Nederlandse films als Daglicht uit 2013 en Taped uit 2011. Bekijk de beelden snel!

In The Possession of Hannah Grace, eerder bekend onder de titel Cadaver, is een belangrijke rol weggelegd voor actrice Shay Mitchell, bekend uit de serie Pretty Little Liars en de film Mother's Day. De horrorfilm volgt een vrouwelijke politieagent die net is ontslagen uit een afkickkliniek. Zij besluit te gaan werken in de nachtdienst bij het lijkenhuis van een ziekenhuis. Daar blijken een aantal bizarre situaties plaats te vinden, waarschijnlijk veroorzaakt door een duistere aanwezigheid die een van de lijken heeft overgenomen.

Er zijn ook rollen voor onder meer Kirby Johnson, Stana Katic, Grey Damon en Nick Thune. Vanaf 29 november draait The Possession of Hannah Grace in de Nederlandse bioscoopzalen. Na onderstaande trailer zie je ook de filmposter.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Taped en vooral Daglicht vond ik erg goed, maar dit is geen sterke trailer.

nieuwslaatste nieuws

meest populair