Gina Rodriguez werkt voor Mexicaans drugskartel in trailer 'Miss Bala'

Een remake van de gelijknamige film uit 2011.

De trailer van Catherine Hardwicke's nieuwste film Miss Bala is deze week door Sony Pictures online gezet. Het misdaaddrama is een remake van de gelijknamige, Mexicaanse film uit 2011 van Gerardo Naranjo. In de heruitvoering wordt de titelrol uitgebeeld door Gina Rodriguez (tv-serie Jane the Virgin). Tegen haar wil in moet ze opeens voor een drugskartel werken. Zie beneden hoe dat verloopt.

Samen met haar beste vriendin geeft Gloria zich op voor een schoonheidswedstrijd. Ze besluit het later in een nachtclub te vieren, maar dan breekt er een vuurgevecht uit, ziet ze wie de schutters zijn en wordt vervolgens ontvoerd. Het blijken leden te zijn van een Mexicaans drugskartel. Ze beloven Gloria met haar vriendin te herenigen als ze een aantal klusjes voor hen uitvoert, waaronder het vervoeren van drugs. Al snel begint ze haar eigen plannetjes te smeden, wetende dat ze enkel zichzelf uit deze benarde situaties kan halen.


In de film, geschreven door Gareth Dunnet-Alcocer, speelt Rodriguez naast acteurs als Anthony Mackie en Ismael Cruz Cordova. Vanaf 21 februari 2019 kunnen we Miss Bala in de bioscoop bezichtigen.

NieuwsFilm

meest populair