Algemeen

Regisseur ontkent grote bemoeienis studio bij 'Aquaman'

Er is niet verplicht dat er 20 minuten aan materiaal geschrapt moest worden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 07:57 in Algemeen
Het gerucht gaat dat Warner Bros. zich flink bemoeit met Aquaman. De superheldenfilm van James Wan rond Jason Momoa's onderwaterheld is dan ook eentje die het DC-universum kan maken maar ook breken. Het gerucht ging dat Warner minstens twintig minuten van de film af had gehaald. Een gerucht dat Wan nu ontkent.

De release van Aquaman ligt nog maar twee maanden in de toekomst. Het zou goed kunnen dat men nog niet helemaal klaar is met de definitieve release. Maar het lijkt onwaarschijnlijk dat er nu nog grote veranderingen doorgevoerd worden. Dat Wan twintig minuten geschrapt heeft, lijkt wel goed mogelijk. Elke film heeft veel materiaal dat uiteindelijk niet gebruikt wordt.

Aquaman is een avonturenfilm. Aquaman moet samen met Queen Mera (Amber Heard) op zoek naar een manier om ervoor te zorgen dat de zeven koninkrijken van Atlantis verenigd worden. De hoop is dat ze op die manier oorlog met de landwereld kunnen voorkomen. Cruciaal daarin is de drietand van Koning Atlan, waarnaar ze dan ook op zoek gaan.

Vanaf 13 december in de bioscoop.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Sommig materiaal is waarschijnlijk te nat geworden om te gebruiken.

Civilian Supreme

Avatar

Ik hoop nog steeds op een cameo van spongebob.

WB bemoeit zich sowieso teveel met haar regisseurs. Heel paniekerig daar met 0,0 vertrouwen in de mensen die ze inhuren.

nieuwslaatste nieuws

meest populair