Regisseur ontkent grote bemoeienis studio bij 'Aquaman'

Regisseur ontkent grote bemoeienis studio bij 'Aquaman'

Er is niet verplicht dat er 20 minuten aan materiaal geschrapt moest worden.

Het gerucht gaat dat Warner Bros. zich flink bemoeit met Aquaman. De superheldenfilm van James Wan rond Jason Momoa's onderwaterheld is dan ook eentje die het DC-universum kan maken maar ook breken. Het gerucht ging dat Warner minstens twintig minuten van de film af had gehaald. Een gerucht dat Wan nu ontkent.


De release van Aquaman ligt nog maar twee maanden in de toekomst. Het zou goed kunnen dat men nog niet helemaal klaar is met de definitieve release. Maar het lijkt onwaarschijnlijk dat er nu nog grote veranderingen doorgevoerd worden. Dat Wan twintig minuten geschrapt heeft, lijkt wel goed mogelijk. Elke film heeft veel materiaal dat uiteindelijk niet gebruikt wordt.

Aquaman is een avonturenfilm. Aquaman moet samen met Queen Mera (Amber Heard) op zoek naar een manier om ervoor te zorgen dat de zeven koninkrijken van Atlantis verenigd worden. De hoop is dat ze op die manier oorlog met de landwereld kunnen voorkomen. Cruciaal daarin is de drietand van Koning Atlan, waarnaar ze dan ook op zoek gaan.

Vanaf 13 december in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair