Algemeen

Spannende onderwaterdieren op foto's 'Aquaman'

James Wan plaatste nieuwe beelden op sociale media.

door Jim Pedd om 09:43 in Algemeen
Aquaman geeft een heel nieuwe draai aan de onderwaterwereld. In de DC-film volgen we namelijk Arthur Curry, ofwel Aquaman (Jason Mamoa) die de koninkrijken van het ooit verzonken Atlantis moet zien te verenigen in de strijd tegen zijn kwaadaardige halbroer Orm (Patrick Wilson). Dat er oorlog losbarst, bleek wel uit de trailers die ons al shots van een hamerhaai en een tylosaurus lieten zien.

Op twee nieuwe beelden krijgen we die wezens nog eens beter te zien. Regisseur James Wan publiceerde op sociale media twee foto's: eentje van Vulko (Willem Dafoe) op een haai en eentje van King Orm op een tylosaurus.
In de comics is Nuidis Vulko de voornaamste wetenschappelijk adviseur van Atlantis. Uiteindelijk wordt hij de regent van Aquaman, als het duo uit de gevangenis weet te ontsnappen. Ocean Master Orm Marius is in de comics de aartsvijand van Aquaman en zijn halfbroer.

Aquaman is vanaf 13 december in de comics te zien.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Ik ben bang dat dit niet het succes gaat worden die Wonderwoman wel had. Ik denk een overkill aan CGI.

aspers

Avatar

Ik heb hier écht een hard hoofd in. Als iets mij stoort in het hele DCU, zijn het vaak de inspiratieloze, vlakke, duistere CGI omgevingen.

En als ik hier die haaien enzo zie, zakt mij eerlijk gezegd de moed weer in de schoenen. Ik hoop voor WB dat hier een publiek voor is dat hiervan smult! Maar ik zit er niet tussen.

Harrie69

Avatar

Ik kijk hier anders wél naar uit. Eerst zelf zien en dan pas oordelen.

Mav Damian

Avatar

Wat verwacht je dan als je een film maakt over een superheld met een onderwaterwereld? Tuurlijk word er dan veel cgi gebruikt en ik denk dat de donkere omgeving in de zee wel ook een realistisch beeld toont. Niet?

Steve-O

Avatar

Ja, want er is natuurlijk veel meer licht onderwater dan erboven! pff

STYD

Avatar

Ik ga zeker naar de bios en ik ga er fresh in. Niet met een mindset dat dit een slechte film gaat worden. Als je elk film zo ingaat zal je never nooit een keer kunnen genieten van een film. Bezoek de film gewoon en laat je entertainen.

NieuwsFilm

meest populair