Geen megasucces verwacht voor 'Aquaman' en 'Bumblebee'

Geen megasucces verwacht voor 'Aquaman' en 'Bumblebee'

Walt Disney's Mary Poppins Returns wordt de kersthit.

Een paar dagen geleden keken we dankzij het lijstje met box office-voorspelling van Box Office Pro naar de grootste films die dit jaar nog geen verschijnen. Op dat lijstje ontbraken de grootste december-titels, met onder meer de DC-film Aquaman, de Transformers-film Bumblebee en Walt Disney's Mary Poppins Returns. Van deze drie films heeft Box Office Pro nu ook hun verwachtingen prijsgegeven.

DC's Aquaman, de zesde film in het DC Extended Universe, heeft een productiebudget van zo'n $160 miljoen en zou volgens Box Office Pro starten met een score tussen de $40 en 60 miljoen. En dit zou uiteraard niet denderend zijn. Zeker als je weet dat de zwakste opening tot op heden op naam staat van Justice League, met $93,8 miljoen. James Wans Aquaman zou uiteindelijk zo'n $175 miljoen in totaal noteren in de States. Hieronder een nieuwe verlengde tv-spot!


De Transformers-film Bumblebee zou $102 miljoen hebben gekost en zou volgens Box Office Pro uitkomen op een eerste weekend met een score tussen $15 en 25 miljoen. En dat zou nog magerder zijn dan de score van $44,7 miljoen van Transformers: The Last Knight. De eindscore wordt mogelijk $100,0 miljoen en dat is net onder de $130,1 miljoen van Transformers 5. De trailer zie je hieronder.


Walt Disney's Mary Poppins Returns start met volgens de Box Office-voorspeller met een wat matige $40,0 miljoen. Maar die film lijkt wel de kraker in de kerstvakantie te gaan worden. Volgens Box Office Pro gaat het vervolg uiteindelijk uitkomen op $350,0 miljoen. De fraaie beelden uit de film hieronder:


Uiteraard zijn de bedragen ook wat mager doordat de drie films in hetzelfde weekend hun eerste weekend beleven. En in dat weekend verschijnen ook nog de heruitgave van Deadpool 2 en Welcome to Marwen. Daarnaast is er concurrentie van de films Mortal Engines, The Mule en Spider-Man: Into The Spider-Verse die een week eerder verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair