Algemeen

Geen megasucces verwacht voor 'Aquaman' en 'Bumblebee'

Walt Disney's Mary Poppins Returns wordt de kersthit.

door Bram de Groot om 10:38 in Algemeen
Een paar dagen geleden keken we dankzij het lijstje met box office-voorspelling van Box Office Pro naar de grootste films die dit jaar nog geen verschijnen. Op dat lijstje ontbraken de grootste december-titels, met onder meer de DC-film Aquaman, de Transformers-film Bumblebee en Walt Disney's Mary Poppins Returns. Van deze drie films heeft Box Office Pro nu ook hun verwachtingen prijsgegeven.

DC's Aquaman, de zesde film in het DC Extended Universe, heeft een productiebudget van zo'n $160 miljoen en zou volgens Box Office Pro starten met een score tussen de $40 en 60 miljoen. En dit zou uiteraard niet denderend zijn. Zeker als je weet dat de zwakste opening tot op heden op naam staat van Justice League, met $93,8 miljoen. James Wans Aquaman zou uiteindelijk zo'n $175 miljoen in totaal noteren in de States. Hieronder een nieuwe verlengde tv-spot!


De Transformers-film Bumblebee zou $102 miljoen hebben gekost en zou volgens Box Office Pro uitkomen op een eerste weekend met een score tussen $15 en 25 miljoen. En dat zou nog magerder zijn dan de score van $44,7 miljoen van Transformers: The Last Knight. De eindscore wordt mogelijk $100,0 miljoen en dat is net onder de $130,1 miljoen van Transformers 5. De trailer zie je hieronder.


Walt Disney's Mary Poppins Returns start met volgens de Box Office-voorspeller met een wat matige $40,0 miljoen. Maar die film lijkt wel de kraker in de kerstvakantie te gaan worden. Volgens Box Office Pro gaat het vervolg uiteindelijk uitkomen op $350,0 miljoen. De fraaie beelden uit de film hieronder:


Uiteraard zijn de bedragen ook wat mager doordat de drie films in hetzelfde weekend hun eerste weekend beleven. En in dat weekend verschijnen ook nog de heruitgave van Deadpool 2 en Welcome to Marwen. Daarnaast is er concurrentie van de films Mortal Engines, The Mule en Spider-Man: Into The Spider-Verse die een week eerder verschijnen.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

STYD

Avatar

Here we go again hahah

Decepticon

Avatar

Ik vind het knap hoor, dat ze dat nu al kunnen voorspellen aan de hand van allerlei onzin berekeningen.........
Ik denk dat ze er volledig naast zitten. Het lastig te voorspellen omdat ze tegelijk uit komen, maar zowel Aquaman als Bumblebee worden tot nu toe positief ontvangen, ik denk dat beide films goed gaan scoren en heel wat beter dan hier vermeld wordt.

horizon

Avatar

Volgens mij zijn zult 'onderzoeken' gemaakt om films bij voorbaat al in negatief daglicht te stellen om zodoende minder mensen naar bioscoop te laten gaan voor zo'n films.

Mij lijkt Mary Poppins juist een flop te worden.

shellghost

Avatar

Ik hoop dat Bumblebee een daverend succes wordt. Smiley face

GreenHornet

Avatar

Ik loop niet warm voor Aquaman te druk en veel CGI

Sunspot

Avatar

Is gewoon te rommelig het DCEU, onzeker wat er gaat komen ook en opeens een 2e Joker en zo haha.

Afgeraffelde (2 compleet verschillende visies qua regisseurs), Warner leek er geen vertrouwen in te hebben, moest PER SE 2 uur duren, veelal ondermaatse CGI voor dit type film.

Te geforceerde opbouw.

Als WArner nou gewoon de tijd neemt, kom eerst weer met Superman MOS2, na WW film.

Gewoon rustig, neem 2 jaar tijd desnoods voor een volgende film na WW.

Xenolicker

Avatar

Kom nou, dat zit wel goed met 'Aquaman', hoor. Wat een geweldige trailers. Dat lijkt me een unieke superheldenfilm van hoge kwaliteit te worden. Die gaat geld als water verdienen!

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Sunspot opeens een 2de Joker ? Gast dit stond al een tijd ingeplanned en dit is buiten de DCEU.

Sunspot

Avatar

^

Ja, klopt, maar vind het maar een rare zet, is al zo een rommel wat het DCEU betreft, komen ze met een 2e Joker in weer een ander universum.

Had liever gezien dat ze zich concentreren op het DCEU en de tijd ervoor nemen. DAn later pas een 2e Joker als het zo nodig moet.

Hopen maar dat '2e Joker' goed gaat zijn. Nog niet echt veel vertrouwen in, maar dat is puur gebaseerd op de foto's

NieuwsFilm