Algemeen

Nieuwe 'The Grudge' kruipt eerder de bioscoopzaal in

In 2004, 2006 en 2009 verschenen de eerdere films.

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Deadline weet te melden dat Sony Pictures er vertrouwen in heeft om de reboot Grudge eerder de bioscoopzalen in te sturen. De verschijningsdatum is met twee maanden vervroegd.

De reboot stond gepland om op 16 augustus 2019 wereldwijd in première te gaan en is nu vastgezet op 21 juni 2019. Dit is een doorgaans beter verschijningsmoment voor blockbusters. Met de verschuiving zouden er meer bezoekers getrokken kunnen worden, al is de concurrentie in juni fors. Een week eerder verschijnen MiB en Shaft, in hetzelfde weekend Toy Story 4 en het aansluitende weekend nieuwe films van Danny Boyle en James Mangold.

In 2004 verscheen de Engelstalige versie The Grudge, een remake van het Japanse Ju-on uit 2002. De Hollywood-versie noteerde 187,2 miljoen dollar wereldwijd en er kwamen twee vervolgen in 2006 en 2009.

Grudge is geregisseerd door Nicolas Pesce (The Eyes of My Mother) en er zijn rollen voor onder meer Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Lin Shaye en Jacki Weaver. Dus vanaf 21 juni 2019 in de bioscoop!

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

heel slim van sony om een film te vervroegen en dan tussen allerlei zomer blockbuster uit te moeten komen...

en men zal hier sowieso wel heen gaan, want bijvoorbeeld Rings was ook al zo een mega succes en een topfilm.

NieuwsFilm

meest populair