Gerucht: 'Star Wars: Episode IX' bevat droomscène met Darth Vader

Gerucht: 'Star Wars: Episode IX' bevat droomscène met Darth Vader

Zou het?

Het duurt nog ruim een jaar voordat Star Wars: Episode IX in de bioscoop zal verschenen, maar er zijn al flink wat opnames achter de rug. Via Express is nu een beschrijving van een mogelijke droomscène verschenen die ingaat op de slechteriken in de sagareeks, inclusief Darth Vader.


"Kylo Ren loopt door een gang als hij iemand hoort schreeuwen van pijn. Hij loopt een kamer binnen waar hij Anakin Skywalker / Darth Vader aantreft met zijn pak aan, maar zonder zijn helm. Hij is vastgemaakt aan de muur waar machines zijn oude mechanische benen en armen vervangen voor nieuwe. Ben loopt naar Darth Vader, hij heeft veel pijn. Hij onderzoekt zijn brandwonden en daarna zet een machine uiteindelijk de helm van Darth Vader op. Kylo Ren draait zich om en verlaat de kamer. Hij ontwaakt vervolgens uit zijn slaap. Het doet sterk denken aan de nachtmerrie die Anakin had in Revenge of the Sith."

Uiteraard moet bovenstaande met een korreltje zout genomen worden, aangezien het alles behalve zeker is of de beschrijving klopt. J.J. Abrams' Star Wars: Episode IX heeft nog geen officiële titel en verschijnt als alles goed gaat midden december 2019 in de wereldwijde bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair