Algemeen

Gerucht: 'Star Wars: Episode IX' bevat droomscène met Darth Vader

Zou het?

door Bram de Groot om 10:53 in Algemeen
Het duurt nog ruim een jaar voordat Star Wars: Episode IX in de bioscoop zal verschenen, maar er zijn al flink wat opnames achter de rug. Via Express is nu een beschrijving van een mogelijke droomscène verschenen die ingaat op de slechteriken in de sagareeks, inclusief Darth Vader.


"Kylo Ren loopt door een gang als hij iemand hoort schreeuwen van pijn. Hij loopt een kamer binnen waar hij Anakin Skywalker / Darth Vader aantreft met zijn pak aan, maar zonder zijn helm. Hij is vastgemaakt aan de muur waar machines zijn oude mechanische benen en armen vervangen voor nieuwe. Ben loopt naar Darth Vader, hij heeft veel pijn. Hij onderzoekt zijn brandwonden en daarna zet een machine uiteindelijk de helm van Darth Vader op. Kylo Ren draait zich om en verlaat de kamer. Hij ontwaakt vervolgens uit zijn slaap. Het doet sterk denken aan de nachtmerrie die Anakin had in Revenge of the Sith."

Uiteraard moet bovenstaande met een korreltje zout genomen worden, aangezien het alles behalve zeker is of de beschrijving klopt. J.J. Abrams' Star Wars: Episode IX heeft nog geen officiële titel en verschijnt als alles goed gaat midden december 2019 in de wereldwijde bioscoopzalen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ikwilpepernoten

Avatar

Alhoewel ik heel graag Darth Vader zou willen zien, gaat dit, mocht het waar zijn, wel voelen als een laatste redmiddel voor deze trilogie. Klinkt vet, maar volgens mij puur overbodig.

Sunspot

Avatar

WAarom ook niet, Kylo Ren probeert als Darth Vader te zijn, niet raar dat hij dit soort dromen krijgt, zal heus wel bekend zijn geweest ook hoe Darth Vader dat pak heeft gekregen.

Of simpelweg The Force iets.

Sunspot

Avatar

@Rukubrick

Ja, dat zeker, ook met andere franchises als Jurrasic World. Arrogantie denk grotendeels, alles wat we maken zal wel goed zijn...

Maar juist dit met Darth Vader is iets wat er zeker in mag, zeker gezien het eerste deel, dat masker ook van Darth Vader en waarom Kylo Ren zo probeert, of probeerde als Darth VAder te zijn.

Kom maar op.

Maar inderdaad, zal wel weer iets zijn om zoveel mogelijk volk naar de bios te krigjen, hoe slecht het ook kan zijn de film.

Is gewoon een dikke rommel, teleurstellende trilogie.

MovieWanker

Avatar

Het personage Kylo Ren, of beter gezegd de uitvoering ervan, is met stip de allergrootste zwakte van deze nieuwe trilogie! Wat een slappe, slechte, zwakke en totaal ongeloofwaardige slechterik is dit zeg! Het is bijna lachwekkend gewoon zo slecht!

Sunspot

Avatar

^

IN het begin was hij echt vet cool, maar zodra die helm afging haha :(.

nieuwslaatste nieuws

meest populair