Trailer 'Spies in Disguise' met Will Smith en Tom Holland

Grote namen in deze nieuwe titel van 20th Century Fox en Blue Sky Studios.

20th Century Fox en Blue Sky Studios hebben na een eerdere aankondiging maanden geleden eindelijk de eerste trailer vrijgegeven voor de animatiefilm Spies in Disguise. En de film heeft een aantal opvallende namen te onthullen, namelijk Will Smith (Men in Black), Tom Holland (Spider-Man: Far From Home) en Karen Gillan (Avengers: Infinity War). Check de eerste beelden via onderstaande video!



In Spies in Disguise horen we Smith als Lance Sterling, een charmante spion en mogelijk zelfs de beste in zijn vak. Zijn tegenpool Walter (Holland) is erg slim, maar is minder handig in het sociale leven. Wel is hij verantwoordelijk voor de allernieuwste snufjes. Zo zorgt hij voor de gadgets die Lance tijdens zijn missies gebruikt. Door onverwachtse gebeurtenissen zijn de twee heren op elkaar aangewezen, al schiet de samenwerking niet meteen goed op. Om de wereld te kunnen redden moeten ze hun geschillen opzij zetten.

De regie van de animatiefilm, gebaseerd op de korte animatiefilm Pigeon: Impossible, lag in handen van het duo Nick Bruno (Epic, The Peanuts Movie) en Troy Quane (Ice Age: Collision Course). De Nederlandse verschijningsdatum staat op 14 augustus 2019.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair