Video

Trailer 'Spies in Disguise' met Will Smith en Tom Holland

Grote namen in deze nieuwe titel van 20th Century Fox en Blue Sky Studios.

door Bram de Groot om 09:10 in Video
20th Century Fox en Blue Sky Studios hebben na een eerdere aankondiging maanden geleden eindelijk de eerste trailer vrijgegeven voor de animatiefilm Spies in Disguise. En de film heeft een aantal opvallende namen te onthullen, namelijk Will Smith (Men in Black), Tom Holland (Spider-Man: Far From Home) en Karen Gillan (Avengers: Infinity War). Check de eerste beelden via onderstaande video!In Spies in Disguise horen we Smith als Lance Sterling, een charmante spion en mogelijk zelfs de beste in zijn vak. Zijn tegenpool Walter (Holland) is erg slim, maar is minder handig in het sociale leven. Wel is hij verantwoordelijk voor de allernieuwste snufjes. Zo zorgt hij voor de gadgets die Lance tijdens zijn missies gebruikt. Door onverwachtse gebeurtenissen zijn de twee heren op elkaar aangewezen, al schiet de samenwerking niet meteen goed op. Om de wereld te kunnen redden moeten ze hun geschillen opzij zetten.

De regie van de animatiefilm, gebaseerd op de korte animatiefilm Pigeon: Impossible, lag in handen van het duo Nick Bruno (Epic, The Peanuts Movie) en Troy Quane (Ice Age: Collision Course). De Nederlandse verschijningsdatum staat op 14 augustus 2019.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Niet leuk & niet grappig. Pas.

nooffencetaken

Avatar

Wel een typisch Will Smith karakter. Plot gaat waarschijnlijk als volgt: Holland verandert Smith in duif. Door een of ander sukkelig iets(raam open, arend die naar binnenvliegt, schop onder de reet) raakt Holland Smith uit het oog en moet Smith de armoe van het straatleven ondervinden. Zo krijgt hij waardering voor de kleine dingen en slaat zo nu en dan een kat met zijn karatehand plat. Smith komt weer bij Holland, verandert hem terug en FIN.

Master Of Films

Avatar

Nou, nou Blue Sky Studios komt met weer eens nieuws ipv de zoveelste Ice Age film.

Rutherford

Avatar

Voer voor een koude zondagnamiddag.

JIGSAW8

Avatar

Men in black de animatie film

NieuwsFilm

meest populair