Geen 'Ho ho ho' in volledige trailer Netflix-film 'The Christmas Chronicles'

Geen 'Ho ho ho' in volledige trailer Netflix-film 'The Christmas Chronicles'

Zal de altijd vermakelijke Kurt Russell een leuke Kerstman neerzetten?

Voor liefhebbers van kerstfilms kan 22 november niet sneller komen! Netflix zal dan de nieuwste titel The Christmas Chronicles online zetten voor hun publiek. In de film van Clay Kaytis (Angry Birds) zien we hoe de Kerstman wederom problemen krijgt tijdens de feestdagen en dit recht moet zien te zetten. Van de keer wordt de harige en vrolijke man gespeeld door niemand minder dan Kurt Russell. Bekijk de volledige trailer hieronder.

Tijdens Kerstavond moet Teddy Pierce op zijn jongere zus Kate passen. Zij gelooft in de Kerstman en wil de beste man met gebruikmaking van een videocamera op beeld vastleggen. Wanneer de Kerstman daadwerkelijk aankomt en pakjes rondbrengt, kruipen de broer en zus stiekem in zijn slee. Nadat ze elkaar de stuipen op het lijf jagen stort de slee neer en lijkt het erop dat de feestdagen vroegtijdig eindigen...


Russell's Kerstman probeert samen met acteurs Judah Lewis en Darby Camp het spektakel tot een goed eind te brengen. Het avontuur is op papier gezet door scenarist Matt Lieberman. De productie is o.a. verwezenlijkt door Chris Columbus, de man achter de Home Alone-films en de eerste twee Harry Potter-delen. Wie interesse heeft kan The Christmas Chronicles over drie weken zien via het platform van Netflix.

NieuwsFilm

meest populair