Mogelijk ook prequelelementen in sequel 'A Quiet Place'

Mogelijk ook prequelelementen in sequel 'A Quiet Place'

Interessante ontwikkeling!

In een interview met Entertainment Weekly vertelden John Krasinski en Emily Blunt over de ontwikkeling van een vervolg op A Quiet Place. Waar die film zich af zal spelen na het origineel, lijkt er ook ruimte voor prequelelementen.

"Op een aantal manieren lijkt het me interessant om te zien wie deze mensen waren voordat dit alles gebeurde. Maar ik weet niet of het kan, omdat het natuurlijk het volgende hoofdstuk is, en kijkt naar wat er na [A Quiet Place] gebeurt", aldus Blunt. Volgens haar volgen mensen de fictieve familie in de film heel erg nauwgezet en is het dus even de vraag hoe men verder moet.

Krasinski, die de film regisseerde, hem herschreef en er een hoofdrol in speelde, is de wereld van de film in elk geval heel uniek. "Het is niet zoals Alien of Jaws, waarin de hoofdschurk is wat je herhaalt voor een vervolg. Het gaat om een complete set aan regels. En de omstandigheden waarin de wereld zich bevindt, maken dat je kan spelen met heel verschillende facetten hiervan."

A Quiet Place opende in april 2018 in de bioscopen en bracht wereldwijd meer dan 334 miljoen dollar op, op een budget van 17 miljoen dollar.



NieuwsFilm

meest populair