Celebrity

Rebel Wilson betreurt het negeren van andere plus-size-actrices

Tijdens een talkshow beweerde ze de eerste van haar soort te zijn.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
Comédienne Rebel Wilson is erg trots op haar nieuwste film Isn't It Romantic. Daarin speelt ze naast Liam Hemsworth en Adam Devine. In de film wordt haar herhaaldelijk verteld dat stevige dames minder succes boeken op romantische vlaktes. Later krijgt ze een behoorlijke klap te verduren en komt ze letterlijk vast te zitten in een romkom met alle gevolgen van dien. Tijdens een interview met Ellen DeGeneres vertelde Wilson blij te zijn dat ze de eerste plus-size-ster is van zo'n soort film. Dat kwam niet bij iedereen goed aan.

Vooral op Twitter werd er aan de 38-jarige Australische vrouw haarfijn uitgelegd dat er soortgelijke voorgangers waren. Eerste probeerde Wilson zich te verdedigen met technische details. Daar wilde niemand wat van horen. Nu lijkt ze in te zien dat ze verkeerd bezig is geweest en bood via sociale media haar excuses aan.


"In een aantal goedbedoelde momenten hoopte ik andere plus-size-vrouwen op te vrolijken, maar verwaarloosde daarbij het tonen van respect aan degenen die deze berg voor mij beklommen, waaronder Mo'nique, Queen Latifah, Melissa McCarthy, Ricki Lake en vermoedelijk vele anderen. Met behulp van compassievolle en goed doordachte reacties op sociale media realiseer ik mij nu dat ik niet alleen verkeerd zat, maar ook kwetsend klonk."

Wilson vervolgt: "Ik maakte deel uit van het probleem terwijl ik dacht te helpen. Dat maakt het gênanter voor mij en moeilijker om te accepteren. Op Twitter heb ik mensen geblokkeerd omdat hun kritiek pijn deed. Maar dat zijn juist de mensen waar ik meer van moet horen en niet minder. Nogmaals, het spijt me heel erg. Het was mijn bedoeling niet om de prestaties van anderen uit te wissen. Ik ben gek op jullie en Queen Latifah. Ik steun alle plus-size-dames en al het positieve dat we samen doen. Nooit heb ik iemand willen beledigen."

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Zeug. Is er geen consulaat ergens waar ze weer vlees nodig hebben voor de bbq.

GreenHornet

Avatar

zeug ga eens afvallen ze maakt gewoon misbruik van haar lichaam

pete928s

Avatar

Beken zondaar : Gij zult geen + size snowflakes beledigen

Sunspot

Avatar

Tja, niks tegen dikke vrouwen, maar ik zie toch liever wat lichtere types.

WAt het ook is, ze heeft een irritant, onknap gezicht, valt me op dat de echte dikkerds dat hebben. Maakt niet uit, maar je moet dan niet te veel verwachten.

Sunspot

Avatar

Sowieso drukke, overdreven in spreken en zo vrouwen, hou daar totaal niet van.

En dan in combinatie met te dik lichaam/gezicht, wat mij betreft.

Dikke afknapper gewoon.

Maar hoef je niet dikkerd voor te zijn, sowieso vrouwen die te druk doen op zo een neppe manier, gewoon kots.

nieuwslaatste nieuws

meest populair