Mooie posters 'Aquaman'!

Mooie posters 'Aquaman'!

Nieuwe beelden van de personages.

Warner Bros. heeft vandaag nieuwe personageposters van Aquaman vrijgegeven. Die stellen ze hoofdpersonen centraal. Nadat we eerder vooral veel blikken op Jason Momoa als Arthur Curry, a.k.a. Aquaman, kregen, zijn er nu ook blikken op de andere personages van de superheldenfilm.

Het DC-avontuur laat zien dat Arthur Curry erachter komt erfgenaam voor de troon van onderwaterkoninkrijk Atlantis te zijn. Hij moet zijn volk leiden en voorkomen dat er oorlog uitbreekt met de mensen die op het vasteland leven. Tijd dus om samen met Queen Mera (Amber Heard) op zoek te gaan naar de mythische drietand van Atlan, waarmee de twee de zeven koninkrijken van Atlantis kunnen verenigen. De film van regisseur James Wan staat gepland voor release op 13 december. Hieronder de posters, met korte uitleg van wie je ziet!

Aquaman (Jason Momoa)


Arthur Curry is een kind van twee werelden. Hij is half-mens, half-Atlantiër. Hij kan de stroomgetijden veranderen, communiceren met onderwaterleven en zwemmen op supersonische snelheden. Uiteraard is het leven niet heel makkelijk voor Arthur in deze film.

Bekijk de afbeelding
Princess Mera (Amber Heard)
Gelukkig heeft Arthur liefje Mera aan zijn zijde. Zij is opgevoed door Queen Atlanna en zal in de toekomst koningin zijn. Samen met Arthur gaat ze op zoek naar de drietand van Atlan.

Bekijk de afbeelding
Queen Atlanna (Nicole Kidman)
Koningin van Atlantis en de moeder van Arthur Curry en Orm. Zij heeft dus twee kinderen, die lijnrecht tegenover elkaar komen te staan in een zeer epische en gevaarlijke strijd.

Bekijk de afbeelding
King Orm (Patrick Wilson)
Orm is de half-broer van Arthur en heerser van Atlantis. Hij wil de zeven onderwaterkoninkrijken verenigen om de oorlog te verklaren aan de mensheid. Die heeft de oceanen vervuild en daar is Orm bepaald niet blij mee.

Bekijk de afbeelding
Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II)
Een schattenjager en meedogenloos huurling. David Kane, zoals Black Manta eigenlijk heet, heeft een flair voor het ontwikkelen van dodelijke technieken en zal het opnemen tegen Arthur en Mera. Ook hij wil de drietand hebben.

Bekijk de afbeelding
King Nereus (Dolph Lundgren)
Atlantis is ooit uit elkaar gevallen in zeven koninkrijken. Nereus is de koning van Xebel en de vader van Mera. Hij voert een leger aan dat uiteindelijk zal vechten tegen dat van Atlantis.

Bekijk de afbeelding
Vulko (Willem Dafoe)
Vulko is de trouwe raadsgever van Atlantis en heeft de taak om als mentor op te treden voor Arthur, zodra hij naar het onderwaterkoninkrijk komt.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair