Video

De nieuwe TV-trailer van 'Bumblebee'!

Visueel ziet de film er natuurlijk fantastisch uit!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 14:35 in Video
Het zal vast niet lang meer duren voordat er een nieuwe volledige trailer van Bumblebee verschijnt, maar ondertussen probeert filmstudio Paramount het publiek een beetje zoet te houden met deze televisiespot. Bekijk de nieuwe beelden van deze Transformers-film hieronder!Hoewel fans zich toch wel een beetje zorgen lijken te maken over Bumblebee, moet toch gezegd worden dat de promotiebeelden er visueel erg aantrekkelijk uitzien tot nu toe. In deze televisiespot toont Paramount een aantal flitsen van nieuw materiaal. Zo lijkt hier onthuld te worden hoe de bekende autorobot aan zijn naam komt.


In het kort
Bumblebee speelt zich af in het jaar 1987. De Autobot is op de vlucht en zoekt een schuilplaats in een stortplaats in Californië. Charlie (Hailee Steinfeld), een jong meisje dat haar plek op de wereld nog zoekt, ontdekt Bumblebee al snel. Ze helpt hem te herstellen en zo ontstaat een bijzondere vriendschap die leidt tot een spannend avontuur.

Op 20 december verschijnt Bumblebee in the bioscoop. Travis Knight heeft de film geregisseerd.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darthmar

Avatar

Ok de Transformers hebben geen naam op Cybertron?

psv

Avatar

bij die mc donalds toys zie je shockwave, volgens mij was het nog niet bekend dat die in de film zat. in de trailers nog niet gezien iig.

nieuwslaatste nieuws

meest populair