Algemeen

Filmposter Transformers spin-off 'Bumblebee'

Wie weet wordt het nog wat.

door Jim Pedd om 08:33 in Algemeen
Krap een maand voor de release van de film, heeft Paramount een nieuwe poster voor Bumblebee vrijgegeven. De spin-off / prequel van de Transformers-franchise belooft dat elke held een begin heeft. Centraal staat dan ook de oorsprong van de gele Autobot Bumblebee uit de titel. Die zien we in zijn klassieke VW-vorm.

Maar Bumblebee is niet de enige die prominent op deze poster staat. Ook Hailee Steinfeld en John Cena staan groot op de one-sheet. Zij spelen dan ook de hoofdrollen in wat een revamp van de franchise moet zijn. De regie is in handen van Travis Knight, die een veel persoonlijker verhaal moet vertellen.

Bumblebee speelt zich af in het jaar 1987. Bumblebee vindt een toevluchtsoord op een schroothoop in een klein Californisch strandstadje. Charlie (Steinfeld) is een meisje dat op het punt staat achttien te worden en haar plek in de wereld nog moet vinden. Als ze Bumblebee, gebroken en gewond, aantreft, wekt ze hem tot leven. Al snel zorgt dat voor de nodige aandacht van de regering en ook heel wat problemen. Vanaf 20 december in de bioscoop.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Leon81

Avatar

Mooi? Niet helemaal mee eens. En daarbij...Solo...Star Wars. Zou zich zo in hetzelfde universe af kunnen spelen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair