Algemeen

Simon Pegg: Geluid George Lucas ontbreekt in 'Star Wars'-vervolgen

Een teleurgesteld acteur...

door Jim Pedd om 08:36 in Algemeen
Simon Pegg denkt dat Star Wars er gebaat bij zou zijn als George Lucas zich er weer mee bemoeit. Toen Lucas de franchise in 2012 verkocht aan Disney, ging hij met pensioen. Sindsdien gingen mensen als J.J. Abrams, Rian Johnson, Ron Howard en Gareth Edwards met de franchise aan de slag.

Maar ondanks positieve recensies, is er ook veel kritiek op de franchise. Tegenover Digital Spy vertelt acteur Simon Pegg dat hij denkt dat het komt doordat Lucas zich er niet mee bemoeit. "Ik moet toegeven dat, toen ik [The Last Jedi] keek, ik vooral het gevoel had dat George Lucas ontbrak. Hoeveel ik ook over de prequels geklaagd heb, er zat iets geweldigs in zijn voorstellingsvermogen. En voor mijn gevoel ontbreekt die unieke stem in de huidige films. "

Pegg is een van de bekendste criticasters op de preuqelfilms. Maar de acteur ziet tegelijk dus iets dat er mist in de nieuwste films. Zo vond Pegg het maar niets hoe er met de ouders van Rey (Daisy Ridley) werd omgegaan in The Last Jedi. Wat Pegg betreft zou Georg Lucas zich er dus weer mee bezig moeten houden.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

Willekeurig persoon: Geluid Gene Roddenberry ontbreekt in 'Star Trek'-vervolgen

tariegb

Avatar

Simon Pegg, Star Trek om het leven geholpen en dan nog denken dat hij weet wat er mankeert aan Star Wars, lachwekkend deze engelse lummel

Artificialis

Avatar

Oh? Eerst jarenlang de prequels afzeiken en dan nu eindelijk beseffen dat er zonder George Lucas überhaupt geen ziel meer over is? Je wordt bedankt Simon Pegg, het is dankzij mensen zoal jou dat deze man geen onderdeel meer van de franchise uitmaakt.

Ondankbare verraders, stuk voor stuk.

Paulusie

Avatar

Toch heeft wel gelijk

Sunspot

Avatar

Dat denk ik al tijden, net zo goed George Lucas in the game brengen weer.

Disney heeft het sowieso totaal niet beter gedaan met hun aangestelde regisseurs. Totaal niet.

dus doe maar.

En Simon Pegg moet zich niet meer bemoeien met Star Trek.

nieuwslaatste nieuws

meest populair