Simon Pegg: Geluid George Lucas ontbreekt in 'Star Wars'-vervolgen

Simon Pegg: Geluid George Lucas ontbreekt in 'Star Wars'-vervolgen

Een teleurgesteld acteur...

Simon Pegg denkt dat Star Wars er gebaat bij zou zijn als George Lucas zich er weer mee bemoeit. Toen Lucas de franchise in 2012 verkocht aan Disney, ging hij met pensioen. Sindsdien gingen mensen als J.J. Abrams, Rian Johnson, Ron Howard en Gareth Edwards met de franchise aan de slag.

Maar ondanks positieve recensies, is er ook veel kritiek op de franchise. Tegenover Digital Spy vertelt acteur Simon Pegg dat hij denkt dat het komt doordat Lucas zich er niet mee bemoeit. "Ik moet toegeven dat, toen ik [The Last Jedi] keek, ik vooral het gevoel had dat George Lucas ontbrak. Hoeveel ik ook over de prequels geklaagd heb, er zat iets geweldigs in zijn voorstellingsvermogen. En voor mijn gevoel ontbreekt die unieke stem in de huidige films. "

Pegg is een van de bekendste criticasters op de preuqelfilms. Maar de acteur ziet tegelijk dus iets dat er mist in de nieuwste films. Zo vond Pegg het maar niets hoe er met de ouders van Rey (Daisy Ridley) werd omgegaan in The Last Jedi. Wat Pegg betreft zou Georg Lucas zich er dus weer mee bezig moeten houden.

NieuwsFilm

meest populair